logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کاهش محسوس تولید در واحد سیکل ترکیبی

نیروگاه نکا 770 میلیون کیلووات ساعت انرژی به شبکه سراسری تزریق کرد

نیروگاه نکا 770 میلیون کیلووات ساعت انرژی به شبکه سراسری تزریق کرد
نیروگاه تولید برق شهید سلیمی نکا باتوجه به افت تولید در واحد سیکل ترکیبی موفق به تولید حدود 770 میلیون کیلووات ساعت انرژی و تزریق آن به شبکه سراسری برق کشور شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیک نکا، بنابر اعلام مسئولان نیروگاه تولید برق شهید سلیمی نکا، میزان انرژی تولیدی آذر‌ماه این واحد، 770 میلیون و 107 هزار کیلووات ساعت بوده که از این میزان تولید، 742 میلیون و 664 هزار کیلووات ساعت انرژی خالص به شبکه سراسری برق کشور تحویل داده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک نکا,

بنابر اعلام گروه راندمان و برنامه‌ریزی معاونت مهندسی شرکت تولید برق نیروگاه نکا، 94.5 درصد از انرژی تولیدی این ماه در واحدهای بخاری و 5.5 درصد از انرژی نیز از واحدهای سیکل ترکیبی بدست آمده است.

همچنین طبق این گزارش در 9 ماه اول سال 96، حدود 77 درصد از انرژی تعهدی نیروگاه تولید برق شهید سلیمی نکا بر اساس برنامه و قرارداد موجود محقق شده است.

این درحالی است که در ماه قبل یعنی آبان‌ماه امسال، بیش از 900 میلیون کیلووات ساعت انرژی در این واحد تولید شده بود و واحد سیکل ترکیبی نیز سهم 21 درصدی از این تولید برق را دارا بوده است.

اما طبق آمار ارائه شده واحدهای بخاری نیروگاه تولید برق شهید سلیمی نکا درحالی به تنهایی بخش اعظم نزدیک به 95 درصد از برق تولید شده را در آذرماه تولید کرده‌اند اختلاف تولید انرژی با ماه گذشته را باید در کاهش تولید واحد سیکل ترکیبی جست‌وجو کرد.

براساس بررسی صورت گرفته سهم واحدهای بخار در ماه گذشته نیز نزدیک به 730 میلیون کیلووات ساعت بوده که این میزان در آذرماه نیز نزدیک به همین برآورد می شود و کاهش تولید کلی در اثر کاهش این واحد بوده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه