اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش:

حادثه پلاسکو زنگ خطری برای تهران بود

حادثه پلاسکو زنگ خطری برای تهران بود
عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش گفت: هرکس به این شهدای پلاسکو علاقه دارد و می خواهد کاری در جهت اهمیت دادن به نقش این آتش نشانان انجام بدهد، در جهت ایمنی شهر تلاش کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از آفتاب ری، حسن خلیل‌آبادی، عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش در بازدید از خانواده دو شهید آتش نشان پلاسکو «بهنام میرزاخانی» و «رضا شفیعی» که به مناسبت سالگرد حادثه آتش سوزی پلاسکو با حضور سید احمد صفوی شهردار منطقه ۲۰ تهران، مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران و هیئت همراه انجام شد، اظهار داشت: حادثه پلاسکو هویت جدیدی به آتش نشانان داد و روح ایثارگری و ازخودگذشتگی را در جامعه بیش از پیش نمایان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به‌نقل از , آفتاب ری, آفتاب ری, ، حسن خلیل‌آبادی، عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش در بازدید از خانواده دو شهید آتش نشان پلاسکو «بهنام میرزاخانی» و «رضا شفیعی» که به مناسبت سالگرد حادثه آتش سوزی پلاسکو با حضور سید احمد صفوی شهردار منطقه ۲۰ تهران، مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی,  , شهرداری تهران و هیئت همراه انجام شد، اظهار داشت: حادثه پلاسکو هویت جدیدی به آتش نشانان داد و روح ایثارگری و ازخودگذشتگی را در جامعه بیش از پیش نمایان کرد.,

وی گفت: همه مردم از اینکه شما چنین فرزندانی تربیت کرده اید خاضع شما هستند و ما هرکاری که از دستمان بیاید انجام می دهیم هرچند این خدمات در برابر عظمتی که آتش نشانان در لحظه سخت این ماموریت‌های مهم را انجام می‌دهند کار بزرگی نیست.

,

عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش بیان کرد: ما وظیفه داریم مسائل ایمنی را در کشور توسعه دهیم و تلاش کنیم هیچوقت حادثه ای را با ازدست دادن عزیزانان خاموش نکنیم و آتش‌نشانان ما با وسایل و تجهیزات پیشرفته فقط آتش را خاموش کنند و مجبور نباشند جان خود را در این راه از دست بدهند.

,

خلیل آبادی با بیان اینکه حادثه پلاسکو زنگ خطری برای همه ما بود، گفت: متاسفانه در تهران ساختمان های ناایمن زیاد است باید مالکین و شهرداران مناطق آن‌ها را شناسایی کنند و کارهای قانونی را انجام بدهند که این خطرات جان مردم را تهدید نکند. ما که در تهران در میان ساختمان های ناایمن زندگی می کنیم باید از حادثه پلاسکو درس بگیرم که دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم. 

,

وی ادامه داد: هرکس به این شهدا علاقه دارد و می خواهد کاری در جهت اهمیت دادن به نقش این آتش‌نشانان انجام بدهد، در جهت ایمنی شهر تلاش کند.

,

عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش تصریح کرد: بعضی از مشاغل ایثارگری را در ذات خود دارند که آتش نشانی یکی از آنهاست و اهمیت مضاعفی نسبت به سایر شغل ها دارد زیرا آتش نشانان از جان خود می گذرند تا به مردم آسیبی نرسد و این بزرگترین ارزش شغلی است.

,

خلیل آبادی با بیان اینکه وارد شدن در شغل آتش نشانی ذوق درونی و انگیزه قوی می خواهد، گفت: من غبطه می‌خورم در کشور ما انسان‌هایی به این وارستگی وجود دارد که به این حد از ایثار رسیده اند که مانند شهدای دفاع مقدس و سایر شهدا بدون هیچ توقع مادی و فقط برای دفاع مردم و سرزمینشان جان خود را در طبق اخلاص گذاشته و فدا می کنند. 

,

وی با بیان اینکه در حادثه پلاسکو کمترین خسارت جانی به جز آتش نشانان را داشتیم، افزود: آتش نشانان در حادثه پلاسکو  تلاش بی‌وقفه ساختمان را تخلیه کردند و از پیشرفت آتش جلوگیری کرده بودند که موفق نشدند و امیدوارم از این به بعد شاهد از دست دادن آتش‌نشانان که قهرمانان کشورمان هستند نباشیم.  

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه