اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

استاندار مازندران:

با حرف زدن تغییری در معیشت مردم ایجاد نمی‌شود

با حرف زدن تغییری در معیشت مردم ایجاد نمی‌شود
استاندار مازندران با تاکید بر اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: با حرف زدن تغییری در معیشت مردم ایجاد نمی‌شود، دستگاه‌ها عملکرد خود در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی را بررسی کنند و موانع را گزارش دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرساری، محمد اسلامی عصر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مازندران با تأکید بر اجرایی شدن فرمان رهبری در استان، اظهار کرد: دستگاه‌ها عملکرد خود در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی را بررسی کنند و موانع را گزارش دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرساری,

وی با بیان اینکه هیچ قصوری در اجرای اقتصاد مقاومتی قابل‌بخشش نیست، افزود: تشکیل جلساتی بدون خروجی و راهکار عملیاتی آفتی برای دستگاه‌های اجرایی است.

استاندار مازندران قانون رفع موانع تولید را یک فرصت دانست و گفت: این قانون دارای سرفصل‌های هدفمند و مؤثری است که می‌تواند برای رونق این بخش در استان کارساز باشد.

اسلامی اشتغال و معیشت را مهم‌ترین دغدغه مردم استان خواند و بیان کرد: توانمندسازی خانوارهای روستایی در بخش تولیدات دامی و استفاده از ظرفیت‌های روستاها می‌تواند در ایجاد اشتغال مؤثر باشد.

وی در پایان به پرداخت تسهیلات به روستائیان اشاره و تأکید کرد: با حرف زدن تغییری در معیشت مردم ایجاد نمی‌شود و می‌توان با استفاده از ظرفیت عظیم روستائیان در مازندران برای رونق اشتغال روستایی تلاش کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه