logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی:

130هزار مسافر از پایانه مرزی دوغارون تردد کردند

130هزار مسافر از پایانه مرزی دوغارون تردد کردند
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: در 9 ماهه امسال بیش از 130هزار نفر با ملیت های مختلف از پایانه مرزی دوغارون در شرق این استان تردد کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم نصری در گفت و گو با خبرنگار صبح توس افزود: این تعداد مسافر که عمدتا اتباع افغانستان هستند با بیش از 2 هزار و900 دستگاه ناوگان مسافری شامل اتوبوس، سواری و ون از این مرز زمینی گذر کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی گفت: در بخش مسافری روزانه بیش از سه هزار و 500 نفر شامل رانندگان و مسافران از این پایانه مرزی تردد دارند که در ایام پایانی ماه صفر و اربعین حسینی بیش از 25 هزار نفر مسافر تحت عنوان زائران امام رضا (ع) و اربعین حسینی از این پایانه مرزی وارد کشور شده اند.
نصری اضافه کرد: روزانه حدود هزار و 500 نفر با عنوان اتباع طردی نیز از این پایانه مرزی به کشور افغانستان فرستاده می شوند.

** لزوم توسعه دروازه طلایی ترانزیت و تجارت ایران
وی پایانه مرزی دوغارون را دروازه طلایی برای تجارت و ترانزیت کالا و یکی از پرترددترین معبرهای زمینی کشور در بخش کالا و مسافر دانست و گفت: با توجه به حجم بالای تردد مسافر از این پایانه مرزی و عدم گنجایش سالن مسافری موجود، ساخت سالن با بودجه ای بالغ بر 180 میلیارد ریال در دستور کار قراردارد و اقدامات مقدماتی مربوط به آزمایش خاک و تخریب معارض های این محل آغاز شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: این اداره کل با توجه به نیازهای موجود در منطقه و سیاست های اقتصاد مقاومتی مبتنی بر افزایش درآمدهای غیرنفتی اقدام به بهسازی سالن تجاری و نصب سامانه تهویه مطبوع در این پایانه مرزی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال نموده است تا بتواند امکاناتی مناسب و شایسته کشور عزیزمان را برای مترددین و تجار فراهم و آرامش و امنیت برای انجام مبادلات ترانزیتی و صادراتی در این مسیر فراهم سازد.
نصری خاطرنشان کرد: در9 ماهه سال جاری یک میلیون و 321 هزار تن کالا به وسیله بیش از 61 هزاردستگاه کامیون و تریلر از طریق مرز دوغارون جابه جا شده است.
وی با اشاره به ترانزیت قابل ملاحظه کالا در این پایانه مرزی خاطر نشان کرد: ترانزیت خروجی و ورودی از این پایانه مرزی در مقایسه با مدت مشابه پارسال به ترتیب 28 و 7 درصد رشد داشته است.
مرز دوغارون در 18 کیلومتری تایباد و این شهر در 225 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه