اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خبر داد:

فعالیت پنج پایگاه سایبری در مشهد

فعالیت پنج پایگاه سایبری در مشهد
فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: به منظور پیگیری جرایم سایبری 2 پایگاه سایبری در مشهد فعال شده و سه پایگاه دیگر در آستانه بهره برداری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، سردار قادر کریمی ظهر امروز در نشست خبری انتظامی استان اظهار کرد: با توجه به ضرورت نگاه جدی در پی جویی آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از جرایم سایبری 'پایگاه یکم پلیس فتا' در محدوده شرق و پایگاه دوم در حوزه شمال شرق کلانشهر مشهد فعال است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: همچنین پایگاه سوم سایبری در حوزه غرب، پایگاه چهارم سایبری در جنوب، پایگاه پنجم در هسته مرکزی شهر مشهد و منطقه ثامن نیز تا 22 بهمن آتی در مشهد فعال خواهند شد.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: رشد قارچگونه جرایم در حوزهی فضای تولید و تبادل اطلاعات نظیر کلاهبرداریهای اینترنتی، جعل داده‌ها و عناوین، سرقت اطلاعات، تجاوز به حریم خصوصی اشخاص و گروهها، هک و نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای و اینترنتی، هرزه ‌نگاری و جرایم اخلاقی ایجاب می‌کند دسترسی به پلیس تخصصی با توان پیگیری و رسیدگی به جرایم سطح بالای فناورانه سهل و آسان باشد.
وی گفت: همچنین توسعه خدمات الکترونیک نظیر دولت الکترونیک، بانکداری الکترونیک، تجارت الکترونیک، آموزش الکترونیک لزوم تقویت پلیس تخصصی برای تأمین امنیت و مقابله با جرایمی که در این فضا به وقوع می‌پیوندند آشکار می ‌کند.
سردار کریمی افزود: سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir آماده پاسخگویی به مشکلات شهروندان در حوزه فضای سایبری بوده و شهروندان می توانند برای مشاوره و انعکاس دیدگاههای خود در زمینه فضای سایبری به این آدرس اینترنتی مراجعه کنند.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه