logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

افزایش مراجعین نزاع به پزشک قانونی سیستان وبلوچستان/ بیشترین آمار به زاهدان و زابل اختصاص دارد

افزایش مراجعین نزاع به پزشک قانونی سیستان وبلوچستان/ بیشترین آمار به زاهدان و زابل اختصاص دارد
در حالی شاهد افزایش ۱۲ درصدی مراجعین نزاع در نه ماهه نخست سال به مراکز پزشک قانونی سیستان وبلوچستان هستیم که زاهدان و زابل بیشترین موارد نزاع را به خود اختصاص داده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، ضربان قلب تان تند و دمای بدن تان بالا می رود، چشم هایتان بازتر می شود و جملات با سرعت بیشتری در ذهن تان می چرخند به گونه ای که می توان گفت چند ثانیه دیگر با انفجار فاصله دارید.  
گاهی اوقات یک عصبانیت یا شوخی نابه جا ‌باعث از کوره در رفتن فرد می‌شود که در این راستا بی‌توجهی به کاهش آستانه تحمل افراد سبب بروز جرائم به ویژه نزاع و درگیری میان آنها می‌شود که این امر خود یکی از مهمترین دلایل مراجعه به پزشکی قانونی و مراجع قضایی به شمار می رود.
شرکت در درگیری بسته به میزان خسارت وارده، مجازات‌هایی چون قصاص، دیه و حبس را به دنبال دارد که در این خصوص نیز باید به این نکته توجه کرد که برخی از مردم در حالی برای هر موضوع کوچک و بزرگی با یکدیگر گلاویز می‌شوند که بر اساس ماده 615 قانون مجازات اسلامی(مصوب 1375)، «هرگاه عده‌ای با یکدیگر منازعه کنند، هریک از شرکت‌کنندگان در نزاع، حسب مورد به مجازات مقرر محکوم می‌شوند.» منازعه، درگیری جسمی است و نزاع لفظی را شامل نمی‌شود، البته برای تحقق این جرم حضور بیش از 3 نفر در دعوا ضروری است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,

 
, ,
,
افزایش 12 درصدی مراجعین نزاع در نه ماهه نخست امسال
در همین راستا به گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی سیستان وبلوچستان در 9 ماهه نخست امسال آمار مراجعین نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان 12 درصد افزایش یافته است.
این آمار از 6 هزار و 99 نفر در مقایسه با مدت مشابه سال 1395 به 6 هزار و 821 نفر در سال 1396 رسیده است.
در همین زمینه از کل مراجعین نزاع 9 ماهه نخست امسال ، پنج هزار و347 نفر مرد و یک هزار و474 نفر دیگر زن بودند.
همچنین شهرستان زاهدان با دو هزار و 362 نفر، زابل با یک هزار و342 نفر، ایراشهر با یک هزار و129نفر، سراوان با 730نفر، چابهار با 664 نفر، خاش با 230 و نیکشهر با 219 نفر به ترتیب بیشترین و کمترین موارد نزاع را به خود اختصاص داده اند.
گفتنی است در نه ماهه نخست سال جاری بیشترین آمار مراجعین نزاع با 889 نفر در خرداد ماه و کمترین آن با 636 نفر در آذر ماه گزارش شده است.
بر اساس ماده 614 قانون مجازات اسلامی، «هرکس عمدا به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که‌موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به‌مرض دایمی یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل ‌مجنی‌علیه گردد در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه ‌اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم‌تجری مرتکب یا دیگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم‌ خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب به پرداخت ‌دیه نیز محکوم می‌شود.»
 
انتهای پیام/
, افزایش 12 درصدی مراجعین نزاع در نه ماهه نخست امسال,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه