اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شرط جابجایی فرودگاه مهر‌آباد

شرط جابجایی فرودگاه مهر‌آباد
مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور اعلام کرد: جابجایی فرودگاه بین‌المللی مهر‌آباد غیر ممکن نیست اما بسیار دشوار است و تا زمانی که توسعه فرودگاه امام(ره) به جایی نرسد نمی‌توان برای جابجایی فرودگاه مهرآباد اقدام کرد لذا تا فراهم شدن شرایط ، برای کاهش خطرات تهدیدکننده ساکنان اطراف فرودگاه مهرآباد می‌توان به بالا بردن ضریب امنیت پروازها توجه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمدعلی ایلخانی مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور تصریح کرد: طرح جابجایی فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از مدت‌ها پیش مطرح شده و بسیاری نیز در رابطه با آن سخن گفته‌اند اما اگر بنا باشد این سخن‌ها به عمل تبدیل شود قطعا راه دشواری در پیش خواهیم داشت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با بیان این‌که معماری شهر تهران تا پس از منطقه فرودگاه ادامه پیدا کرده است، اظهار کرد:‌ این مساله باعث شده که دیگر نتوان به کنترل شهرسازی در اطراف فرودگاه دلخوش کرد از این رو طرح جابجایی فرودگاه عملی‌تر به نظر می‌رسد؛ هر چند این اقدام تا فراهم نشدن مقدمات لازم قابل اجرا نخواهد بود.

ایلخانی افتتاح فاز دوم فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) را یکی از اصلی‌ترین مقدمات دانست و گفت: در حال حاضر در فرودگاه امام تنها یک باند فعال است و در صورت هر گونه مشکل در این فرودگاه، تنها جایگزین فرودگاه مهرآباد است. از سوی دیگر تا زمانی که توسعه فرودگاه امام خمینی (ره) به جایی نرسد نمی‌توان برای جابجایی فرودگاه مهرآباد اقدام کرد.

مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور با بیان این‌که سالانه بیش از 13 میلیون مسافر از طریق فرودگاه بین‌المللی مهر‌آباد به مقصد می‌رسند، تاکید کرد: این تعداد مسافر در حال حاضر در هیچ یک از فرودگاه‌های ایران تردد نمی‌کنند و قطعا برای تعطیلی یا تغییر وضعیت چنین فرودگاهی با حجم بالای مسافر باید قبل از هر چیز جایگزین لازم را فراهم کرد.

وی بحث هزینه بالای ساخت و تجهیز فرودگاه‌های جدید را نیز مطرح کرد و افزود: قطعا ساخت فرودگاه به بزرگی فرودگاه بین‌المللی مهر‌آباد با آشیانه‌ها، سالن‌ها، ترمینال‌ها و باندهای گسترده نیاز به بودجه و اعتبارات مالی بسیاری دارد که تقبل کردن آن‌ها بسیار دشوار خواهد بود.

مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور نتیجه‌گیری کرد: تا زمانی که این مقدمات با شرایط لازم فراهم نشود برای کاهش خطرات تهدیدکننده ساکنان اطراف فرودگاه مهرآباد می‌توان به بالا بردن ضریب امنیت پروازها توجه کرد.

ایلخانی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های دولت نسبت به کنترل پرواز هواپیماهای با امنیت پایین و نوسازی ناوگان که از سوی شرکت‌های هواپیمایی مختلف در دستور کار قرار گرفته است می‌توان امید داشت حادثه و سوانح این چنینی کمتر از گذشته اتفاق افتد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه