اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سیاستی متناسب با صنعت سلبریتی ‌پرور

سیاستی متناسب با صنعت سلبریتی ‌پرور
هنر متکی بر رسانه های تصویری و سلبریتی هایی که در مناسبات جهان مصرفی و تبادلات سرمایه سالارانه پدید می آیند، سنخیت دقیق و وثیق با سیاست امروز دارند. سیاستی که متناسب با صنعت سلبریتی-پرور و تشویق های وحشیانه سلبریتی-پرستها و ژستهای دروغین و تهوع آور آنهاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره عکس یادگاری نتانیاهو و آمیتاب باچان، بی هیچ اغراقی می توان یک کتاب نوشت. این کتاب را باید تقدیم کرد به همه اذهان ساده اندیش و خیال پروری که دوست دارند و اصرار دارند در تصورات رومانتیک و بی دغدغه خود غرق شوند، ولو این که دنیا هم در اقیانوسی از لجن و تعفن، غرق گردد؛ به همه کسانی که اصرار دارند بر سیاست زدایی از هنر و از جهان. (طبعاً منظور این نوشتار ایدئولوژیک کردن هنر و جهان نیست که این هم مصیبت دیگریست)

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

هنر متکی بر رسانه های تصویری و سلبریتی هایی که در مناسبات جهان مصرفی و تبادلات سرمایه سالارانه پدید می آیند، سنخیت دقیق و وثیق با سیاست امروز دارند. سیاستی که متناسب با صنعت سلبریتی-پرور و تشویق های وحشیانه سلبریتی-پرستها و ژستهای دروغین و تهوع آور آنهاست. همه آن میلیاردهای میلیاردی که در این گردش مالی جابجا می شود، متناسب با سیاست لیبرال-سرمایه داری است و این سیاست زنده است به آن فرهنگ.

,

منبع:سینماپرس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه