اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

هلاکت 2تروریست سعودی در عراق+عکس

هلاکت 2تروریست سعودی در عراق+عکس
"ابوعمر العدنانی" و "ابو الدحداح الازدی" دو عضو سعودی گروه داعش هستند که به تازگی در عراق و یمن به هلاکت رسیده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از العالم، "زیاد خالد رشید الجعفری" ملقب به "ابوعمر العدنانی" از عناصر گروه داعش روز گذشته هنگام حمله به مقر ارتش عراق در منطقه السکران در نزدیک شهر الحدیثه به ضرب گلوله از پا در آمد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

المطیری قبلا در چند منطقه سوریه جنگیده بود. او بین شهرهای ادلب و حمص سوریه تردد داشت و اخیرا وارد عراق شده بود.
یکی از نزدیکانش که خواست نامش فاش نشود، به روزنامه "الحیات" چاپ لندن گفت: المطیری 22 ساله از ساکنان شهر جده برادر بزرگتر در بین 11 برادر بود و از دبیرستان فارغ التحصیل شد و تا قبل از ملحق شده به گروه داعش بدون آگاهی خانواده اش در یکسال پیش، بیکار بود.

,
,
, ,


وی با اشاره به مخفی کاری المطیری درباره عقایدش افزود: همگان از رفتنش به سوریه شوکه شدند و او بعد از رسیدن به سوریه به خانواده اش اطلاع دارد. خبر مرگش را نیز از شبکه های اجتماعی در اینترنت فهمیدیم و والدینش از مرگ او بسیار متاثر شدند.
در یمن، گروه انصار الشریعه وابسته به شبکه القاعده در جزیره العرب از هلاکت ابوالدحداح الازدی در عملیاتی انتحاری علیه یک مرکز امنیتی در یکی از ورودی های شهر الملا در ساحل حضر موت خبر داد، تا به خیل عاملان انتحاری سعودی در مناطق درگیری در یمن و سوریه و عراق ملحق شود.
برخی منابع در گفت وگو با روزنامه الحیات فاش کردند "باسل محمد العمری الزهرانی" 10 سال پیش در عراق جنگیده بود و در زندانهای سعودی نزدیک به مدت هشت سال زندانی بود، و حکم اعدام برایش بریده شد اما این حکم نقض شد و بعد از خروج از زندان به یمن رفت.
این جوان سعودی یک سال و نیم پیش به یمن رفت و دو روز پیش یک خودروی بمبگذاری شده را در یک مرکز پلیس النجده در خیابان شصتم در ورودی شهر المکلا منفجر کرد.
پیش از این عملیات درگیری های مسلحانه ای بین عناصر گروه انصار الشریعه و نیروهای پلیس در گرفت که در آن تعدادی از دوطرف کشته شدند. شماری از  نیروهای پلیس نیز بر اثر انفجار خودروی یاد شده کشته شدند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه