logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جشن میلاد حضرت حضرت زینب (س) درمسجد امام حسین رابر برگزار شد/تصاویر

جشن میلاد حضرت حضرت زینب (س) درمسجد امام حسین رابر برگزار شد/تصاویر
همزمان با فرخنده سالروز میلاد سراسر خیر و برکت اسطوره صبر و مقاومت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) و روز پرستار، جشنی با شکوه با حضور جمعی از مسئولین در مسجد امام حسین این شهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از  صبح رابر؛ پنجم جمادى الاولى روز ولادت باسعادت بانوى قهرمان کربلا، پرچم‏دار نهضت پس از شهادت حسین(ع)، حضرت زینب کبرى(س) است. این روز را جمعی از مردم و مسئولین در مسجدامام حسین رابرجشن گرفتند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از  , صبح رابر؛,  پنجم جمادى الاولى روز ولادت باسعادت بانوى قهرمان کربلا، پرچم‏دار نهضت پس از شهادت حسین(ع)، حضرت زینب کبرى(س) است. این روز را جمعی از مردم و مسئولین در مسجدامام حسین رابرجشن گرفتند .,

حجت الاسلام محمدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه رابر، ضمن تبریک این روز اظهارداشت: حضرت زینب (سلام الله علیها)رسالت مهم نگهدارى و تبلیغ از نهضت حسینى را به ‏خوبى انجام داد و با تحمل همه سختى‏ ها و ناملایمات، تا آخرین رمق، دین خود را به مکتب و رهبرش ادا کرد.

,

وی افزود: پرستارى از بیمار یکى از کوچک ‏ترین مسؤولیت‏هاى زینب(س) بود و هرچند پرستارى وظیفه سنگین و ارزشمندى است و پرستار متعهد باید با صبر و حوصله، تحمل هر نوع ناملایمات براى انجام خدمتش بنماید و چنین کارى از عهده هر کس برنمى‏ آید ولى با این حال مقام زینب، آن‏قدر والا و عظیم است که او را پرستار نهضت و انقلاب حسینى نامیدند.

,

وی با اشاره به علت نامگذارى روز میلاد با سعادت حضرت زینب(س) به روز پرستار گفت: اینکه تجلیل از مقام شامخ و شخصیت والاى حضرت زینب(س) است که باعث الگوسازى در جامعه مى‏ شود و  تقویت روحیه زینب ‏گونه در میان پرستاران و تقدیر و تشکر از زحمات و نقش پرارزش پرستار در جامعه است.

,

حجت الاسلام محمدی حضرت زینب(س) راالگوى ماندگار خواند و عنوان کرد:امروزه بانوان جامعه اسلامى مى‏ توانند از طریق اقتدا به سیره و عملکرد و فضایل شیرزن کربلا حضرت زینب کبرى(س) همه دسیسه‏ هاى ناجوان‏مردانه استکبار جهانى را خنثى نمایند.

,

وی با اشاره به شخصیت رفتاری این حضرت گفت: زینب (س) در عفاف و حجاب به‏ حدى بود که همسایه‏ ها هیچ‏گاه صداى او را نشنیدند.زینب(س) نشان داد که مى ‏توان حجب و عفاف زنانه را تبدیل کرد به عزت مجاهدانه، به یک جهاد بزرگ.

,

          

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه