به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج سلیمانی فرمانده سپاه امام حسین (ع) دلوار در نشست با معتمدین شهر دلوار و در گفتگو با خبرنگار سپاس، با بیان اینکه هدف از راه اندازی صندوقهای خرد محلی را حمایت از کسب و کارهای کوچک و خرد است، اظهار داشت: این طرح به توسعه اشتغال روستایی و مشارکت همه جانبه مردم در فعالیتهای اقتصادی واجتماعی دراین منطقه کمک شایانی می نماید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,وی افزود: این طرح مخصوص صندوق های خانوادگی است، هر مبلغی که در این صندوقها موجود باشد معادل این مبلغ را بانک قرض الحسنه مهر ایران، به صندوقها پرداخت میکند.
, .,سلیمانی تصریح کرد: درابتدا آموزشهای لازم به روستائیان داده می شود و سپس مدیریت آن به خود افراد واگذار می شود.
, .,وی ادامه داد: در این طرح که به هیچ نهادی و ارگانی وابسته نیست به صورت خود جوش و مردمی اداره می شود.
,

, فرمانده سپاه امام حسین (ع) دلوارافزود: ایجاد نهاد اقتصادی اجتماعی فرهنگی مردمی پایدار و کارآمد، کمک به گسترش عدالت اجتماعی و رفع محرومیت، ایجاد زمینه مشارکت، تقویت پیوندهای فکری و عاطفی در جامعه از جمله اهداف راه اندازی صندوق های قرض الحسنه است.
, .,وی با بیان اینکه بسیج به عنوان یک بازوی قوی در کنار این صندوق ها خواهد بود، گفت: تشکیل نهادهای مردم یار و مردم دار در راستای حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی، معیشتی و اشتغالزا در جامعه از طریق راه اندازی صندوق های قرض الحسنه شهری و روستایی امکان پذیر است.
, .,سلیمانی خاطر نشان کرد: مجمع عالی بسیج جایگاه بزرگ و بسیار تاثیرگذاری برای ایجاد وحدت و هم افزایی در اقشار مختلف بسیج و اداره و پیشبرد برنامه های مختلف دارد.
, .,وی در پایان عنوان کرد: سازمان بسیج سازندگی برپایه کمک و جذب نیروهای مردمی بنا شده است و در نظر داریم از انرژی، انگیزه و پتانسیل موجود در جوانان و صاحبان تفکراین دیار استفاده شود.
,

, / انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه