به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "یاسر رخشان" دکتری اقتصادگرایش اقتصاد پول و ارز و بانکداری در گفتگو با خبرنگار ما در باب افزایش نرخ ارز در بازار گفت: افزایش نرخ ارز معلول دلایل زیادی است که یکی از آنها کسری بودجه دولت است به این معنی که دولتها برای جبران کسری بودجه خود با بازارسازی در بازار ارز و طلا درآمد زیادی کسب می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین,وی افزود: در حال حاضر با حبابی که در بازار ارز شکل گرفته دولت به راحتی قادر به تسویه نمودن کسری ۳۰هزار میلیارد تومانی خود خواهد بود و بزودی شاهد کاهش نرخ ارز خواهیم بود.
,دکتر "رخشان" اظهار کرد: بنابراین نیاز است سرمایه گذاران در این بازار کمی با احتیاط بیشتر گام بردارند و طبق قانون "" هروقت همه می خرند شما بفروش و هر وقت همه میفروشند شما بخر "" بنظرم از الان به بعد زمان مناسبی برای فروش ارز می باشد چرا که نرخ ارز در اوج است و اگر چنانچه بازیگران بازار همچنان اصرار بر افزایش نرخ ارز داشته باشند سبب افزایش تورم کالاهای وارداتی و نیز مشکلاتی برای تولید خواهد شد.
,گفتنی است، نرخ دلار در روز های اخیر نزدیک به مرز 5 هزار تومان رسیده است و کارشناسان پیش بینی کرده اند که در آینده نزدیک، نرخ هر دلار در بازار به 5 هزار تومان هم خواهد رسید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه