logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون عمرانی استاندار گلستان:

پروژه گردشگری ساحلی بندرگز از ایام دهه فجر آغاز بکار خواهد کرد

پروژه گردشگری ساحلی بندرگز از ایام دهه فجر آغاز بکار خواهد کرد
معاون عمرانی استاندار گلستان با بیان این مطلب که در سند چشم انداز توسعه استان، اولویت توسعه با حوزه های کشاورزی و گردشگری است، از آغاز اجرای پروژه گردشگری ساحلی بندرگر از ایام الله دهه فجر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "میر محمد غراوی" معاون عمرانی استاندار گلستان در نشست بررسی طرح های عمرانی شهرستان بندرگز گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی، ضروری است تا پروژه های نیمه تمام برای آغاز فعالیت، اولویت بندی شوند.

وی افزود: در سند چشم انداز توسعه استان، اولویت توسعه با حوزه های کشاورزی و گردشگری است و توسعه بخش حمل و نقل در حوزه های هوایی، دریایی و ریلی می تواند  بسترساز توسعه استان شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,
,
,

"غراوی" از محل اجرای پروژه گردشگری آرمان طبیعت یا همان پروژه عمانی ها بازدید کرد و اظهار داشت: با پیگیری ویژه استاندار، موانع آغاز کار برای این پروژه رفع شده است و عملیات اجرایی این طرح در دهه فجر آغاز می شود.

معاون استاندار گلستان تصریح کرد: تحقق این طرح علاوه بر ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان بندرگز را به همراه خواهد داشت.

گفتنی است، این مقام مسئول از پروژه های نیمه تمام شهرستان بندرگز مانند فرهنگسرای ارشاد، مجتمع فرهنگی آموزش و پرورش، سالن ورزشی صدرا، تعریض محور گز به بندرگز و مجتمع آبرسانی تلور در بخش نوکنده بازدید کرد.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه