اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نماینده مردم بوکان در مجلس:

مسئولین مربوطه نسبت به استاندارد سازی راه های بوکان بی توجه هستند

مسئولین مربوطه نسبت به استاندارد سازی راه های بوکان بی توجه هستند
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به جاده هاى نامناسب، پر ترافیک و پر تصادف بوکان اشاره نمود و مسئولین مربوطه را نسبت به این مهم بی توجه خواند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس، به دنبال مشکلات عدیده شهرستان بوکان در حوزه راه های درون شهری و روستای که منجر به کشته شدن صدها نفر از هموطنان طی سال های گذشته و بیش از ۵۳ نفر در ده ماهه اول سال جاری شده است روز شنبه ۷ بهمن ماه دو معاون وزیر راه و شهرسازی راهی بوکان شده و در جلسه ای با مسئولان این شهر آخرین وضعیت راه های بوکان را مورد برسی قرار دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,

در ابتدای این جلسه که در غیاب فرماندار این شهرستان برگزار شد نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به جاده هاى نامناسب، پر ترافیک و پر تصادف بوکان اشاره نمود و مسئولین مربوطه را نسبت به این مهم بی توجه خواند.
وى افزود: امسال یک متر هم راه روستایی ما آسفالت نشده، باند دوم بوکان به میاندوآب لاک پشتى پیش می رود، باند دوم بوکان به سقز متأسفانه از امتهای دو کیلومتر سمت بوکان شروع نشده و دوکیلومتر انجام شده نیز فاقد هرگونه روشنایی و جداکننده است و کنارگذر بوکان نیز روند خوبی را طى نمى کند.
عثمانى از واگذارى سه تقاطع غیر همسطح به پیمانکار تشکر نمود و از تعدد تابلوهاى میاندوآب در حوالى کارخانه سیمان بشدت گلایه کرد
وی تردد ماشینهاى سنگین را از داخل شهر عامل خرابی آسفالت دانست و گفت؛ شهردارى هر چه خیابانهاى شهر را روکش میکند، در اثر عبور ماشینهاى سنگین، از بین رفته و موجب نارضایتى مردم شده است.
معاون ساخت وزارت راه نیز در این جلسه ، عدم همکارى مالکین زمین هاى مسیر احداث راه را عامل کندى این پروژه ها دانست و اعلام کرد: در صورت همکارى مردم، تأخیرات گذشته را جبران خواهد نمود.
خادمى همچنین به مالکین وعده داد: که با واگذارى اوراق یک ساله با حفظ قدرت خرید، به مالکین اطمینان لازم را خواهد داد
در نهایت مقرر گردید: – باند دوم بوکان به میاندوآب از سمت بوکان شروع به احداث شود.
٢- قطعه دوم کنار گذر با سرعت و تزریق اوراق خزانه، عملیاتى گردد.
٣- سه تقاطع غیر همسطح با شارژ مالی لازم تسریع گردد.
٤- باند دوم بوکان به سقز، از انتهاى دو کیلومتر انجام شده، ادامه یابد.
٥- دو کیلومتر انجام شده ازطریق مقتضى حفاظ بندى شده و روشنایی آن از طریق راهدارى صورت پذیرد.
٦- قیر رایگان در اختیار شهردارى بوکان قرار گیرد تا نسبت به روکش و مرمت آسفالت مسیر ورودی و خروجی بوکان از شمال به جنوب و شرق به غرب انجام گیرد همینطور در مورد سیمینه نیز دستور لازم را جهت تحویل قیر رایگان صادر فرمودند.
٧- مقدار ٣٠ کیلومتر راه روستاى از منابع سالجارى آسفالت گردد که شامل آسفالت روستاهاى کوکه و چوار دیوار، سارده کویستان، حسین آباد، قالوى باسودلان، قلعه تپه، ابراهیم خصار خواهد بود و براى سال آینده نیز ٣٠ کیلومتر دیگر را وعده دادند.
حال امید است در اینده ای نزدیک شاهد تغییرات اساسی در حوزه راه شهرستان باشیم هرچند این مهم دور از انتظار و رویا پردازانه خواهد بود.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه