logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تمبر یادبود چهلمین بهار انقلاب در بابل رونمایی شد +تصاویر

تمبر یادبود چهلمین بهار انقلاب در بابل رونمایی شد +تصاویر
جشن چهلمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی با حضور مسئولان شهرستان بابل و مراسم رونمایی تمبر یادبود انقلاب برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بابل‌نوین، ویژه‌برنامه دهه مبارک فجر با عنوان "عطر انقلاب" صبح امروز در بابل برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بابل‌نوین،, بابل‌نوین,
                
حجت‌الاسلام مجتبی روحانی امام‌جمعه بابل، قربانعلی‌ ولی‌زاده‌بورا فرماندار ویژه شهرستان، محسن کبودفیروزجایی شهردار، اعضای شورای شهر، روسای ادارات و دانش‌آموزان بابلی در سالن اجتماعات مدرسه پورنگ چهلمین سال از پیروزی انقلاب را جشن گرفتند.
                       
در ادامه این مراسم سیف‌الرضا شهابی عضو شورای اسلامی شهر بابل بیان کرد: من از سال ۱۳۴۲ به طور مستقیم و غیرمستقیم درگیر مبارزه با رژیم پهلوی بودم و آن دوران را کاملا احساس کردم بنابراین باید نکته‌ای را به جوانان اشاره کنم، اکنون که چهل سال از انقلاب اسلامی ما گذشت، شبکه‌های ماهواره‌ای تصاویری از زمان شاه پخش می‌کنند، در صورتی در دهه‌های ابتدایی انقلاب این کار را نکردند.
               
وی ادامه داد: تصویری که آنان نشان می‌دهند به گونه‌ای است که برخی امکان دارد حسرت آن دوران را بخورند اما این واقعیت نیست، می‌خواهند ادعا کنند در آن زمان مردم زندگی خوبی داشتند در صورتی که اینگونه نبود، جدیدا بیان کردند که در زمان شاه زن و مرد باهم برابر بودند، در دروغ بودن ادعاهایشان همین بس که در ولیعهدی‌شان خواهر و برادر سهم برابر نداشتند، نسل جوان اینها را نمی‌داند و نمی‌تواند تجزیه تحلیل کند، بنابراین تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
               
این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: چهل سالگی زمان تکمیل عقل انسان است، اکنون که در چهلمین سال از پیروزی انقلاب قرار داریم امیدوارم انقلابمان روزبه‌روز بهتر شود، از گذشته درس بگیرم و برخی اشتباهات را انجام ندهیم، همچنین امیدوارم نسل جدید آگاه و بیدار باشد، آگاهانه قدم بردارد و در راه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی تلاشی وافر کند.
           
در بخش دیگر این مراسم که با پخش مستقیم از شبکه مازندران همراه بود، دانش‌آموزان به اجرای موسیقی پرداختند.
           
گفتنی‌است در پایان  جشن فوق، از تمبر یادبود چهلمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی ایران با تمثال امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و آیت‌الله روحانی(ره) توسط امام‌جمعه، فرماندار و شهردار بابل رونمایی شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, (ره), (ره), (ره), (ره),

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه