طی 39 سالی که از بهمن 57 میگذرد، هرچه بهپیش رفتیم شاهد این هستیم که شهر یاسوج با پیشرفت خود عنوان مرکز استانی را به خود اختصاص داده و جمعیت 300 هزار نفری را در خود جای داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل؛ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی علیرغم میلیاردها دلار درآمد نفتی که از فروش روزانه تا 5 میلیون بشکه نفت بهویژه در 5 سال آخر رژیم پهلوی ایجاد شده بود، استان های جنوبی کشور پیشرفتی را به خود ندیده بودند و در محرومیت و فقر به سر می بردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهارفصل,اما بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی،این استان ها از حالت بی توجهی خارج شد و کمکم مورد توجه قرار گرفته و بهفراخور امکانات، توسعه زیرساختهای آنها آغاز شد.
,یاسوج یکی از شهرهای لرنشین جنوب غربی ایران و مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد است. این شهر همچنین مرکز شهرستان بویراحمد است و در شمال شرقی استان واقع شدهاست. پیش از ایجاد این شهر، در حدود ۶ کیلومتری آن، یک شهر قدیمی به نام «تل خسرو» قرار داشت که زمانی مرکز نفوذ خوانین بویراحمد علیا بودهاست. اینک به جز تپههای پراکنده و یک روستا، اثری دیگر از آن باقی نماندهاست. تل خسرو بیش از دو هزار سال قدمت دارد. لیکن احداث ابنیهٔ معاصر در پیرامون آن، بعد از سال ۱۳۰۹ خورشیدی شروع شده و تا سال ۱۳۲۳ ادامه یافت و پس از آن متروک شدهاست.
,از همین سو تصاویری از یاسوج قبل از انقلاب و بعد از انقلاب جهت مقایسه این پیشرفت در زیر مشاهده می کنید.
,تصاویر قدیم شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد
, تصاویر قدیم شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد, تصاویر قدیم شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد,,
,
,
,
,
,
1
,
تصاویر شهر یاسوج در زمان حال
, تصاویر شهر یاسوج در زمان حال, تصاویر شهر یاسوج در زمان حال,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه