اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

به مناسبت دهه فجر؛

کلنگ ساخت مخزن 10 هزار متر مکعبی در بخش پلان چابهار به زمین زده شد

کلنگ ساخت مخزن 10 هزار متر مکعبی در بخش پلان چابهار به زمین زده شد
کلنگ ساخت مخزن 10 هزار مترمکعبی مجتمع آبرسانی پلان، تلنگ و پیرسهراب چابهار با حضور معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان و جمعی از مسئولان محلی و معتمدان به زمین زده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان در حاشیه کلنگ زنی ساخت مخزن در بخش پلان اظهار کرد: برای ساخت این طرح آبرسانی 35 میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
عبدالاحد ریگی بیان کرد: ساخت این مجتمع آبرسانی سبب خواهد شد تا 71 هزار نفر در 261 روستای پلان، پیرسهراب چابهار و بخش تلنگ قصرقند از نعمت آب سالم و بهداشتی بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: مطالعات ساخت این مجتمع آبرسانی در پایین دست سد زیردان قصرقند از سال 1384 آغاز شده است و سال آینده به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان بیان کرد: تاکنون هزار و 30 میلیارد ریال اعتبار برای این مجتمع آبرسانی هزینه شده و برای تکمیل آن هزار و 100 میلیارد ریال دیگر مورد نیاز است.
وی طول کل شبکه توزیع مجتمع آبرسانی تلنگ، پیرسهراب و پلان را 600 کیلومتر عنوان کرد و افزود: هم اینک 230 کیلومتر لوله گذاری برای 118 روستا انجام شده است.
ریگی گفت: طول کل خطوط انتقال 303 کیلومتر است که 250 کیلومتر آن اجرا شده و تا سال 1404 بیش از 144 هزار نفر از نعمت اجرای این مجتمع آبرسانی بهره مند می شوند.
ریگی افزود: حجم مخزن ذخیره زمینی 21 هزار و 725 مترمکعب در نظر گرفته شده که چهار هزار و500 مترمکعب آن اجرا شده است.
وی ادامه داد: میزان آب مورد نیاز در این پروژه آبرسانی 520 لیتر در ثانیه و ظرفیت تصفیه خانه چهار هزار مترمکعب در شبانه روز در نظر گرفته شده است.
وی گفت: با تکمیل پروژه آبرسانی به 261 روستای تلنگ، پیرسهراب و پلان که هم اینک 55 درصد پیشرفت فیزیکی دارد شاخص دسترسی به آب سالم و بهداشتی در شهرستان چابهار از 23 درصد فعلی به 37 درصد ارتقا پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه