همزمان با دهه مبارک فجر؛

اولین المپیاد ورزش همگانی در شهرستان میامی آغاز شد+تصاویر

اولین المپیاد ورزش همگانی در شهرستان میامی آغاز شد+تصاویر
اولین المپیاد ورزش همگانی شهرستان میامی با حضور جمعی ازمسئولان و ورزشکاران این شهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این المپیاد همزمان باهفتمین روز از دهه مبارک فجر با حضور معاون مدیرکل ورزش وجوانان، رئیس هیئت ورزش های همگانی استان سمنان، جمعی از مسئولان شهرستان و ورزشکاران در مجموعه ورزشی انقلاب شهر میامی آغاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سید مهدی حسینی، رئیس هیئت ورزش های همگانی میامی در حاشیه آیین افتتاح این المپیاد در گفتگو با خبرنگار میامی جوان گفت: این المپیاد در10 رشته به تفکیک برای آقایان و بانوان در رشته‌های طناب‌زنی، دارت، بسکتبال، روپایی، طناب کشی، والیبال 3 نفره، داژبال و پنالتی هدفمند و 2 رشته بومی محلی خروس جنگی و دوز بازی برگزار می شود.

, میامی جوان, میامی جوان, میامی جوان,

وی افزود: هدف از برگزاری این المپیاد ایجاد نشاط و شادابی میان آحاد جامعه و همچنین توسعه و گسترش ورزش همگانی و استفاده از حداکثر ظرفیت شهرستان در مشارکت عمومی است.

,

حسینی با بیان اینکه متاسفانه بازی‌های پرتحرک و با نشاط در بین کودکان و نوجوانان، جای خود را به بازی‌های کم‌تحرک و مضر کامپیوتری داده است، بیان کرد:این مسئله مشکلات عدیده‌ای برای کودکان و نوجوانان از جمله تنبلی، چاقی و خشونت را به همراه دارد.

, .,

 به گزارش میامی جوان، رژه شرکت کنندگان، حمل مشعل وپرچم المپیاد، حرکات نمایشی و ورزشی ژیمناستیک، اسکیت، حلقه زنی، طناب زنی و ورزش باستانی از جمله برنامه های افتتاحیه این المپیاد بود.

,  به گزارش میامی جوان، رژه شرکت کنندگان، حمل مشعل وپرچم المپیاد، حرکات نمایشی و ورزشی ژیمناستیک، اسکیت، حلقه زنی، طناب زنی و ورزش باستانی از جمله برنامه های افتتاحیه این المپیاد بود., میامی جوان, میامی جوان, میامی جوان,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه