logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

طی پیام مشترکی صورت گرفت؛

دعوت امام جمعه و استاندار اردبیل برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

دعوت امام جمعه و استاندار اردبیل برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
نماینده ولی فقیه در استان و استاندار اردبیل در پیام مشترکی از مردم ولایتمدار استان برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلان‌ما، آیت الله سید حسن عاملی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و اکبر بهنام جو استاندار اردبیل با صدور پیام مشترکی از مردم شریف و ولایتمدار  استان جهت حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما, ،, ،, ،,

در  پیام مشترک استاندار و امام جمعه اردبیل آمده است: یوم الله بیست و دوّم بهمن ، سرآغاز حکومت مجدد صالحان و سپیده روشن پیروزی و روز تجلّی افتخار ، عزّت ، اقتدار و خودباوری ملّت بزرگ ایران است و گرامی داشت این روز سرنوشت ساز ، تکریم  و پاسداشت خون مطهر هزاران شهید سرافرازی است که برای به ثمررسیدن انقلاب وکسب استقلال کشور از جان عزیز خود گذشتند.

,

در ادامه این پیام مشترک تاکید شده است:  امروز در آستانه برگزاری راهپیمایی 22 بهمن، بار دیگر تمامی مشتاقان به تعالی و عزت روز افزون این سرزمین الهی آماده می شوند تا  با حضور میلیونی در این همایش عظیم ، اقتدار، استقلال ، همدلی و وحدت بی مثال خود را در مقابل انظار جهانیان به نمایش گذاشته ، دیگر بار با آرمان های والای حضرت امام راحل ( ره ) ، رهبر جانباز و معظم انقلاب و شهدای والا مقام تجدید بیعت کنند.

,

در پایان پیام مشترک امام جمعه و استاندار اردبیل تصریح شد است: اینجانبان، ضمن تبریک فرارسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، از مردم شریف و ولایی استان اردبیل برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن به عنوان جشن پیروزی انقلاب اسلامی دعوت و از پروردگار قادر متعال مسالت می نماییم همواره ، عنایات خاصه خود را شامل ملت و کشورعزیز ما بگرداند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه