اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام :

آمریکا مصداق بارز ظالم در دنیا است/ انقلاب اسلامی دست استعمار را از کشورمان کوتاه کرد

آمریکا مصداق بارز ظالم در دنیا است/ انقلاب اسلامی دست استعمار را از کشورمان کوتاه کرد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم مقابله با استکبار گفت: مصداق بارز ظالم در دنیا آمریکاست و تمام لذت حکومت در این است که در مقابل ظالم ایستادگی کرده و از ارزش ها حمایت کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از انقلاب نیوز،علی آقا‌محمدی شامگاه شنبه در مراسم بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی که در مسجد امام زین‌العابدین(ع) برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی آثار وبرکات بی نظیری برای کشورمان به همراه داشته که مهم ترین آن کوتاه کردن دست قدرت های استعماری از دخالت در سیاست های ایران بود.

وی گفت: بعد از انقلاب اسلامی رویدادهایی بسیاری مانند جنگ، تحریم و سایر فعالیت‌ها انجام شد تا استقامت ملت ایران شکسته شود اما هیچ‌کدام از این اقدامات مثمر ثمر واقع نشد و کشور ما در منطقه تبدیل به یک قدرت مقتدر شده است که قدرت‌های بزرگ دنیا به نقش ایران در تنظیم معادلات منطقه اعتراف می کنند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انقلاب نیوز,
,
,
,
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جایگاه و ارزش انقلاب اسلامی گفت: اگر به هسته مرکزی انقلابی و افرادی که در ابتدا با انقلاب همراهی کردند نگاه کنیم برایمان محرز می‌شود که این افراد از آرمان‌های انقلاب منحرف نشدند و ما نباید انحراف‌های امروز را دستاویزی قرار دهیم تا اهداف اصلی و مقدس انقلاب را ضعیف کنیم.

آقا‌محمدی با اشاره به الگوگیری ملت های منطقه از انقلاب اسلامی بیان داشت: امروز شاهد این هستیم که ارتش سوریه به برکت مجاهدت‌های نیروهای ایران، ارتشی منسجم را دارا است و در این شرایط طبیعی است که کشورهای استعماری با جمهوری اسلامی دچار مشکل شوند و جلوی پیشرفت‌های ایران را بگیرند.

وی با اشاره به دشمنی های رژیم سعودی با کشورمان گفت: رژیم آل سعود پیچیدگی‌های خاصی دارد و این پیچیدگی‌ها به حدی است که سران حکومت آل سعود برای بقاء در قدرت حتی به اطرافیان و بستگان خود رحم نمی‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت افزود: مقام معظم رهبری فرمودند حکومت کردن کار بسیار سختی است و ممکن است حقی ناحق شود و ظلم‌هایی اتفاق بیفتد اما موضوعی که سبب می‌شود همه این مسائل را به جان بخریم مبارزه با ظلم و ظالم است.

وی با تاکید بر لزوم مقابله با استکبار بیان داشت:مصداق بارز ظالم در دنیا آمریکاست و تمام لذت حکومت در این است که در مقابل ظالم ایستادگی کرده و از ارزش ها حمایت کنیم.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز داشت: مشکل کشورهای استعماری با ایران ریشه‌ای بوده و طرز تفکر آن‌ها این است که یک کشور و نظامی سر برآورده که به وجود یک منجی معتقد بوده و هدف به حاشیه راندن ما را در سرمی پرورانند.

آقامحمدی تصریح کرد: باید به مقابله با استکبار بپردازیم، این از گفته ترامپ کاملا روشن بوده که آمریکا 6 هزار میلیارد دلار در افغانستان هزینه کرده تا به این خواستشان دست پیدا کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه