logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جانشین سازمان بسیج مستضعفین:

امنیت امروز به خاطر خون شهدا و حضور مردم در صحنه است

امنیت امروز به خاطر خون شهدا و حضور مردم در صحنه است
جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: امنیتی که امروز در جهان ناامن داریم به‌واسطه خون‌های مقدس و مطهر شهدا و حضور مردم درصحنه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیمرغ ما، سردار علی فضلی صبح امروز در یادواره هشت شهید روستای نجارکلا قدیم شهرستان سیمرغ، با تسلیت ایام فاطمیه و گرامی داشت یاد و خاطر شهدا، اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) حق بزرگی به گردن همه امت اسلامی دارند و باید در یادواره‌های شهدا بصیرت و بصیرت‌افزایی ایشان یادآوری شود.

وی افزود: عامل به احکام‌الله بودن بصیرتی است که می‌توانیم از آن بهره‌مند شویم.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه در تاریخ آمده بعد از وفات حضرت رسول مکرم اسلام(ص) گروهی سقیفه ملعونه را تشکیل دادند و به تعبیر امروز به دنبال براندازی و کودتا بودند، تصریح کرد: با رحلت رسول خدا(ص) این گروه به میدان آمد و قصد داشت با ریسمان انداختن به گردن حضرت علی(ع) او را برای بیعت به مسجد ببرند اما حضرت فاطمه زهرا(س) مانع این اقدام می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: کسی که بی‌بی فاطمه زهرا(س) او را سیف‌الاسلام خطاب می‌کند مقابل اسلام ناب می‌ایستد و دیری نمی‌گذرد که جنگ را علیه امام آغاز می‌کند.

فضلی با اشاره به اینکه مردم عزیز ایران اسلامی بعد از گذشت ۳۹ سال از پیروزی انقلاب اسلامی در رکاب انقلاب اسلامی باقی ماندند و تقسیم غنیمت نکردند، تصریح کرد: مردم آمدند و برای دفاع از دین خدا سرمایه‌گذاری کردند و شهید دادند.

وی افزود: سلام و درود خدا بر شما مردمی که فردای قیامت به‌واسطه عملکردتان در مقابل بی‌بی فاطمه زهرا(س) روسفید هستید.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه امنیتی که امروز در جهان ناامن داریم به‌واسطه خون‌های مقدس و مطهر شهدا و حضور مردم درصحنه است، اظهار کرد: آخرین شاهکار حضور مردم ۲۲ بهمن تماشایی باوجود گرانی، مشکلات اقتصادی و تورم از زوایای مختلف بود اما مردم از ولی امر اطاعت کردن و به میدان آمدند تا دشمن را ناامید کنند.

این مسئول ادامه داد: در یادواره‌های شهدا همین نکات باید مرور شود و مورد توجه قرار گیرد.

فضلی در ادامه به شرح عملیات غرورآفرین والفجر هشت پرداخت و گفت: حدود ۸۵ درصد رزمندگان عزیز عملیات غرورآفرین والفجر هشت دریادلان بسیجی بودند و اگر مردم به میدان نیامده بودند ارتش و سپاه قادر به انجام این کار بزرگ نبود.

وی در پایان گفت: فرزندان دلبند شما در عملیات والفجر هشت به‌ویژه سادات از پهلو، بازو یا سر مجروح و شهید شده بودند که از توسل و توکل به حضرت زهرا(س) حکایت دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمرغ ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه