logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه شهرستان گناباد:

خواستار حذف پسوند «گنابادی» از نام دراویش هستیم

خواستار حذف پسوند «گنابادی» از نام دراویش هستیم
امام جمعه شهرستان گناباد گفت: به منظور دفاع از مردم ولایتمدار گناباد خواستار حذف پسوند گنابادی از فرقه دراویش هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسن صادقی‌نسب در گفت‌وگو با صبح توس، ضمن تسلیت ایام شهادت صدیقه طاهره و محکومیت حرکت‌های تندِ گروهی موسوم به دارویش گنابادی، اظهار کرد: خواستار حذف پسوند «گنابادی» برای دفاع از شرف مردم ولایتمدار این شهرستان از نام این فرقه هستیم و از همه مردم می‌خواهیم این فرقه را به نام درویش یا صوفی‌های ملاسلطانی بنامند و نه به نام صوفی‌ها و درویش‌های گنابادی.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

امام جمعه شهرستان گناباد افزود: باری دیگر بیعت مجدد خود را با حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای، ولی امر مسلمین جهان برای ادامه راه امام و شهدا با تبعیت از اوامر ایشان برای حفظ نظام اسلامی اعلام می‌کنیم.

,

 

,

وی بیان کرد: متأسفانه در شب شهادت حضرت زهرا(س) شاهد بودیم که عده‌ای گردن‌کش و جنایت‌کار با پنجه انداختن به صورت جمهوری اسلامی ایران و ایجاد قتل و اغتشاش باعث بروز ناامنی در کشور شدند، عده ای قلیل، که با هتک حرمت، در نظم مشکلاتی را ایجاد کردند و نام گنابادی را برای خود یدک می‌کشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه