logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مسئول برگزاری مسابقات خبر داد:

مسابقات آزاد قویترین مردان ایران در ازنا

مسابقات آزاد قویترین مردان ایران در ازنا
مسابقات قویترین مردان ایران انتخابی کشوری درسطح آیتم های بین المللی با نظارت داوران برتر این رشته با رقابت علاقمندان و ورزشکاران این رشته 9صبح روزجمعه7ام شهریور ماه در پارک شهید بهشتی این شهرستان برگزار می گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از ازناخبر، محمد مهدوی مسئول برگزاری مسابقات ضمن آرزوی موفقیت برای ورزشکاران درخصوص کمی وکیفی مسابقات درگفتگوباخبرنگارما گفت: این فصل از مسابقات قویترین مردان دارای سه مرحله رقابتی مقدماتی نیمه نهایی و فینال می باشد که شرکت کنندگان تا رسیدن به مرحله پایانی می بایست چند آیتم پیش بینی شده را طی کنند که در مقدمه اسکات تعادلی 350 کیلویی، لاستیک 340 کیلویی و در نیمه نهایی چمدان فلزی با طی مسافت 40 متری، سیلندر، حرکت کنده با وزن های متقاوت و در نهایت پرتاب گوی آهنی با وزن های متغییر بر روی سکو می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی برپایی این مسابقات را در شهرستان ازنا فرصتی برای شناسایی استعدادها و میدانی رقابتی برای مستعدهای این رشته جهت صعود به سطوح بالاتر دانست و افزود: این مسابقات به همت مسئولین فدراسیون استانی وخیرین شهرستان ازنا در سطح کیفی بالا با آیتم های بین المللی برگزار می شود که در این رقابت ها 6 شرکت کننده وارد فینال و 3 نفر به عنوان قویترین مردان راهی مسابقات آتی کشوری خواهند شد.

,

این مسئول که خود عضو شرکت کننده ی مسابقات است به منظور تشویق ورزشکاران آحاد شهروندان ازنایی را دعوت به بازدید مسابقات کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه