logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

احیا و نهالکاری ۲۰۰۰ هکتار از اراضی شهرستان مهران

احیا و نهالکاری ۲۰۰۰ هکتار از اراضی شهرستان مهران
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری مهران گفت: ۲ هزار هکتار از اراضی ملی منطقه آبزیادی این شهرستان در قالب طرح ملی توسعه جنگل به منظور مقابله با پدیده گرد وغبار تا پایان سال نهالکاری خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار آوای مهران سعید طاهری رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری مهران روز شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرح های جنگل کاری مهران اظهار کرد: طرح های شاخصی در سطح شهرستان در حوزه منابع طبیعی اجرا شده و عمده این طرح ها در قالب مرتع کاری، بیابان زدایی و نهال کاری بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران,

وی طرح های ملی جام، جم آب (جنگل کاری، مرتع داری و آبخیزداری) و طرح بیابان زدایی منطقه آبزیادی را از شاخص ترین طرح های احیا اراضی منابع طبیعی شهرستان مهران به وسعت هفت هزار هکتار عنوان کرد.

,

طاهری در خصوص نهالستان مهران نیز گفت: نهالستان این شهرستان با ظرفیت تولید چهار میلیون اصله نهال در سال علاوه بر  تامین نهال مناطق جنوبی و گرمسیری استان نیاز چندین استان کشور را نیز تامین می کند.

,

وی اظهار کرد: این نهال ها از نوع گونه های سازگار، مقاوم به گرما و کم آبی بوده و کهور، کنار، اکالیپتوس و انواع آکاسیا از مهمترین گونه های تولید و کشت شده در مهران و با هدف تثبیت خاک منطقه و مبارزه با بیابانزدایی و ریزگردها است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه