logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ری:

بنیاد شهید ری از حق 70 میلیون تومانی شورای شهر محروم است

بنیاد شهید ری از حق 70 میلیون تومانی شورای شهر محروم است
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری گفت: شورای شهر تهران به بنیاد شهید تهران سالانه یک میلیارد تومان بودجه پرداخت می کند و سهم شهرری که حدود 70میلیون تومان است، پرداخت نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از آفتاب ری، حسین نصرالله رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری ظهر امروز در نهمین جلسه شورای اسلامی شهرستان ری که به ریاست حسن خلیل آبادی تشکیل شد، اظهار داشت: شهرستان ری دارای دو هزار و 700 شهید دفاع مقدس، ترور و انقلاب؛ هفت هزار و 300 جانباز؛ 486 آزاده و 130 شهید مدافع حرم است که در کل کشور دومین رتبه را در تقدیم شهدای مدافع حرم داریم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب ری, شهرستان ری ظهر امروز در , نهمین جلسه شورای اسلامی شهرستان ری که به ریاست حسن خلیل آبادی تشکیل شد، اظهار داشت: ,

وی افزود: حقوق خانواده ها، تسهیلات مختلف و پرداخت پاداش های بازنشستگی از جمله وظایف بنیاد شهید است که امروز مهمترین کار ما پرداخت حقوق ماهیانه و شهریه دانشجویان است. 

,

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری تصریح کرد: بودجه کشوری ما حدود هشت هزار میلیارد تومان است که تقریبا صرفا این موارد و امور جاری می شود.

, شهرستان ری تصریح کرد: ,

نصرالله با اشاره به شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: در اساسنامه بنیاد شهید چهار مورد از 25 مورد آن مربوط به توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و مابقی مربوط به بحث معیشتی خانواده ها است.

,

وی با بیان اینکه ما در شهرستان ری برنامه هایی غیر از تکلیف نیز انجام می دهیم، اظهار کرد: سال گذشته سه هزار دیدار با خانواده شهدا داشته ایم و امسال تا به امروز چهار هزار و 75 دیدار داشته ایم که رشد خوبی در این زمینه است و همچنین برای سومین سال متوالی در روز 20اسفند ماه تجلیل از هزار مادر شهید داریم که در سطح کشور چنین کاری کمتر اتفاق می افتد.

,

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری ادامه داد: مراجعه پزشک بالینی به خانواده های شهدا و پرداخت معوقات بازنشستگی از دیگر اقداماتی است که در سالهای اخیر انجام شده است. 

, شهرستان ری ادامه داد: مراجعه پزشک بالینی به خانواده های شهدا و پرداخت معوقات بازنشستگی از دیگر اقداماتی است که در سالهای اخیر انجام شده است. ,

نصرالله بیان داشت: بنیاد شهید شهرستان ری از بودجه ای که شورای شهر تهران به 14منطقه بنیاد شهید در شهر تهران سالانه مبلغ یک میلیارد تومان پرداخت می کند، محروم است زیرا ساختار بنیاد شهید ما را به عنوان یکی از شهرستان های تهران می شناسد نه منطقه ای از شهر تهران. از طرفی برخلاف همه شهرستان های دیگر شهر ما شورای مستقلی ندارد و درنتیجه بنیاد شهید ری از این حق که حدود 70میلیون تومان می باشد، محروم است. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه