logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان خبرداد:

حضور شهرک‌های صنعتی قزوین در نمایشگاه هند

حضور شهرک‌های صنعتی قزوین در نمایشگاه هند
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت: نخستین نمایشگاه توانمندی های صنایع کوچک هند با حضور نمایندگان ۵۰ شرکت از ۵ کشور ایران، آلمان، بنگلادش، کره جنوبی، نپال و ۵۰۰ شرکت داخلی در هند افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا خانپور در گفت‌وگو با صبح قزوین اظهار کرد: در راستای تفاهم نامه منعقده فی ممابین سازمان صانیع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و سازمان صنایع کوچک هندوستان و به منظور معرفی توانمندی‌های صنعتی و کشاورزی صنایع خرد، کوچک و متوسط، بیش از 8 واحد تولیدی در راستای معرفی و شناساندن محصولات، بازاریابی و توسعه صادرات در این نمایشگاه حضور یافتند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,
, ,

وی افزود: در اولین روز بازگشایی این نمایشگاه، " ال ان گوپتا " معاون ارشد وزارت صنایع خرد و کوچک اودیشا،" آرون کومار پاندا " مسوول مستقیم صنایع خرد و کوچک دولت مرکزی هندوستان و "پرافولا سامار" وزیر صنایع خرد و کوچک اودیشا در غرفه‌های شرکت‌های ایرانی و غرفه شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین که به نمایندگی از توانمندی‌های صنایع کوچک ایرانی در نخستین نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صنایع کوچک هند حضور داشتند بازدید کرد. 

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین بیان کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان در کنار حمایت‌هایی که در واگذاری زمین، پرداخت تسهیلات، معافیت‌های مختلف و تشویق‌های تولیدی تلاش کرده است تا در زمینه بازاریابی و شناسایی کشورهای هدف گام‌های مهمی بردارد. 

این مسئول اضافه کرد: این نمایشگاه با تلاش سازمان صنایع کوچک هندوستان در استان اودیشا برگزار می‌شود و غرفه‌های رایگان در اختیار صنعتگران شرکت کننده قرار گرفته است. 

وی بیان کرد: این نمایشگاه در زمینه مواد غذایی، صنایع کشاورزی، غذهای دریایی، پلاستیک، منسوجات، قطعات خودرو، صنایع دستی و نیز با اولویت محصولات خشکبار، خرما، آجیل، فرش است. 
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

گفتنی است جلسه با نماینگان صنایع کوچک و smeها وزارت صنایع کوچک در جهت حمایت از اسارت آپ‌ها از دیگر برنامه‌های نمایندگان اعزامی به هند است. 

نخستین نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صنایع کوچک هند از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در روزهای ۱۵ تا ۱۹ اسفندماه در ایالت اودیشا پذیرای علاقه مندان است. 
انتهای پیام/
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه