logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

فرجی:

شرکت بیش از 150دانش آموز روانسری در مسابقات فرهنگی استانی

شرکت بیش از 150دانش آموز  روانسری در مسابقات فرهنگی استانی
مدیر آموزش و پرورش روانسر گفت: بیش از 150 دانش آموز دختر و پسر هنرستان های فنی و کاردانش روانسر در مسابقات فرهنگی استانی شرکت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کلاس خبر، امان اله فرجی در خصوص دانش آموزان شرکت کننده در مسابقات فرهنگی هنری شهرستان روانسر گفت: در مرحله ی اول  مسابقات که در سطح مدارس برگزار شد بیش از 4هزار دانش آموز دختر و پسر در رشته های قرآن، نماز، احکام، نهج البلاغه، داستان، شعر، هنرهای دستی وتجسمی، سرود ونمایش و رشته های مختلف ورزشی شرکت کردند.
وی اظهار کرد: در مرحله ی دوم مسابقات که با شرکت منتخبین مدارس برگزار شد بیش از 2 هزار و 700دانش آموز با هم رقابت کردند و در پایان مسابقات بیش از 441 نفر بعنوان برگزیده شهرستان معرفی شدند.
مدیر آموزش و پرورش روانسر افزود: با پایان یافتن مسابقات مرحله ی شهرستانی بیش از 150دانش آموز دختر پسر دبیرستان های دوره اول ودوم و هنرستان های فنی وکاردانش در مسابقات استانی شرکت کردند.
فرجی در ادامه گفت: یکی از کارهای ارزنده امور پرورشی ترویج فرهنگ قرآنی، توجه به نماز و آشنایی دانش آموزان با سیره و سنت رسول اکرم (ص) و ائمه اطهار است و فعالیت تشکلیلات  "یاران معروف "وحلقه های صالحین  به منظور ترویج فریضه امربه معروف و نهی ازمنکر دربین دانش آموزان می باشد.
وی تصریح کرد: شهرستان روانسر در در اجرای برنامه  " یک روز با قرآن در مدرسه " موفق به کسب رتبه ی اول استان شد و در مسابقات استانی 11 دانش آموز روانسری موفق به کسب رتبه های برتر استان شدند.
این مسئول افزود: هنرجوی هنرستان فنی و حرفه ای دخترانه ام البنین روانسر در بخش هنرهای تجسمی رشته ی طراحی با مداد موفق به کسب رتبه ی اول استان شد و به مسابقات کشوری راه یافت.
مدیر آموزش وپرورش شهرستان روانسر گفت: در مسابقات فوتسال قهرمانی استان کرمانشاه گرامی داشت امیران ، فرماندهان و 9 هزار 800 شهید استان کرمانشاه تیم فوتسال دانش آموزان پسر دبیرستان های دوره اول (راهنمایی )شهرستان روانسر نایب قهرمان مسابقات فوتسال دانش آموزی استان کرمانشاه شد و تیم فوتسال دختران روانسر به مقام سوم استان دست یافت و تیم منتخب والیبال دبستان های این شهرستان نیز موفق به کسب مقام سوم استان شد.
فرجی گفت: در سومین جشنواره نوجوان سالم دانش آموزان روانسری در رشته ی روزنامه نگاری موفق به کسب رتبه ی سوم استان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا ,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه