اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش‌ و پرورش فارسان:

امسال توانستیم شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را در عمل نشان دهیم

امسال توانستیم شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را در عمل نشان دهیم
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش‌وپرورش شهرستان فارسان گفت: امسال توانستیم شعار اقتصاد مقاومتی_تولید و اشتغال را در تهیه ملزومات جشن تکلیف و در عمل نشان دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مرتضی میراحمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیرغار اظهار کرد: جشن تکلیف 900 دانش‌آموز دختر پایه سومی در سه بخش فارسان، جونقان و باباحیدر به‌صورت همزمان برگزار شد.

میراحمدی در ادامه عنوان کرد هدف از برگزاری این جشن آشنایی دانش آموزان با وظایف و تکالیف الهی، ترویج فرهنگ دینی و توسعه عفاف و حجاب است: امسال توانستیم شعار اقتصاد مقاومتی_تولید و اشتغال را در تهیه ملزومات جشن تکلیف در عمل نشان دهیم و آن واگذاری این کار به هنرستان‌ها و کانون‌های فرهنگی تربیتی بود که خوشبختانه به‌خوبی توانستند از عهده این کار برآیند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی اظهار داشت: این جشن‌ها که در مصلی امام حسین (ع) فارسان، مسجد زینب کبرا (س) جونقان، و نمازخانه مدرسه ابتکار باباحیدر برگزار شد، دانش آموزان در ابتدای برنامه سرود جشن تکلیف را به‌صورت هماهنگ و زیبا اجرا نمودند و در ادامه برنامه سوگندنامه جشن تکلیف را باهم قرائت و نماز ظهر و عصر خود را به‌صورت جماعت باشکوه ادا نمودند.

میراحمدی تصریح کرد: دانش آموزان با قرار گرفتن در سن تکلیف بیش از گذشته با نقش نماز در زندگی به‌ویژه نماز جماعت آشنا می‌شوند و باید این تعالیم را به‌طور عملی انجام دهند.

وی افزود: پدر، مادر و معلمان باید در این شرایط بیشتر از قبل در کنار فرزندان و دانش آموزان بوده و بدانند فرزندان ما با رسیدن به سن تکلیف وارد مرحله جدیدی از زندگی شده‌اند که زندگی و اخلاق شخصی آنان با قبل از تکلیف متفاوت است.

میراحمدی گفت: جشن تکلیف یک اقدام گروهی برای دانش آموزان است که به آنان یادآور می‌شویم که این آیین معنوی بهترین جشن زندگی آن‌ها را تشکیل می‌دهد و باید با برگزاری جشن تکلیف، ذکر و نام خدا را در دستور قرار دهند

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار,
,
,
,
,
,
, .,
,
, .,
,
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه