اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آغاز طرح نوروزی سفر‌های دریایی از فردا‌

آغاز طرح نوروزی سفر‌های دریایی از فردا‌
طرح نوروزی سفر‌های دریایی روز آینده با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهید حقانی بندرعباس، رسماً آغاز می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طرح نوروزی سفر‌های دریایی روز آینده با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهید حقانی بندرعباس، رسماً آغاز می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


‌به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، صبح روز جمعه ۲۵ اسفندماه با حضور در بندر شهید حقانی بندرعباس، دفتر ستاد اجرایی طرح تسهیل سفر‌های دریایی استان هرمزگان را افتتاح می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه ضمن بازدید از نحوه خدمات رسانی به مسافران و اجرای سامانه هوشمند صدور بلیت سفر‌های دریایی، با حضور در یکی از اسکله‌های بزرگترین پایانه مسافری دریایی ایران، فرمان آغاز طرح نوروزی را صادر می‌کند.

بازدید از زیرساخت‌های گردشگری و مسافری دریایی در جزایر قشم و هنگام یکی دیگر از برنامه‌های سفر وزیر راه و شهرسازی به مرکز استان هرمزگان است.

بهره‌برداری از اسکله‌های فلزی شناور

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در این‌باره می‌گوید: در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف ارتقای سطح ایمنی سفر‌ها و گردشگری دریایی، قرار است هشت اسکله فلزی شناور (پانتون) به ارزش ۵۲ میلیارد ریال در مبادی گردشگری شهرستان‌های قشم و سیریک نصب شود.

‌عفیفی‌پور بیان کرد: تاکنون نصب سه اسکله فلزی شناور در جزیره هنگام و روستا‌های ساحلی کندآلو و شیب دراز قشم به پایان رسیده و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، در سفر وزیر راه و شهرسازی و مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی بهره برداری از آن‌ها به صورت رسمی آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: نصب سه فروند اسکله شناور دیگر در روستا‌های واقع شده در میان جنگل حرا شامل بندر تاریخی لافت، گورزین و سهیلی جزیره قشم تا پایان سال جاری، به پایان خواهد رسید.

به گفته عفیفی‌پور، هفتمین اسکله شناور هم با هدف خدمت رسانی مناسب به گردشگران جزیره عجایب هفتگانه خلیج فارس اوایل سال ۹۷ در جنگل حرای روستای ساحلی طبل نصب خواهد شد.

‌مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین از نصب هشتمین اسکله شناور گردشگری در بندرگاه خور بین‌المللی آذینی شهرستان سیریک (واقع در سواحل مکران) تا پایان فصل بهار سال آینده خبر داد.

وی افزود: برای ساخت و نصب این هشت اسکله گردشگری بالغ بر ۵۲ میلیارد ریال از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی هزینه می‌شود.

عفیفی پور از طول ۲۰ و عرض ۵ متری پانتون‌های نصب شده در کنار ارتفاع ۱۵۰ سانتیمتری با آبخور ۳۰ سانتیمتر و ارتفاع آزاد ۱۲۰ سانتیمتری به عنوان مشخصات هشت اسکله شناور یاد شده، نام برد که قادر به پهلوگیری همزمان سه شناور تفریحی و مسافری هستند.

‌وی با بیان اینکه طول پل دسترسی (رمپ) این اسکله‌ها ۲۰ متر با عرض ۱۶۰ سانتیمتر و ارتفاع ۱۳۰ سانتیمتر است، گفت: بدنه این اسکله‌های شناور با تکیه بر دانش متخصصان بومی و توانمندی مهندسان ایرانی از جنس فولاد دریایی درجه A. تحت کلاس یک موسسه رده‌بندی معتبر ایرانی ساخته شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: فارس

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه