logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در قالب طرح آرامش بهاری؛

توزیع ۲۰ هزار محصول فرهنگی در امامزادگان سراسر استان همدان

توزیع ۲۰ هزار محصول فرهنگی در امامزادگان سراسر استان همدان
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: بیش از 20 هزار محصول فرهنگی جهت توزیع در خیمه کودک و نوجوان طرح آرامش بهاری تهیه و بین خیمه های معرفت بقاع متبرکه سراسر استان همدان توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  همدان ورزش،حجت الاسلام و المسلمین سید حسن رضوی در پیرامون آخرین اقدامات طرح آرامش بهاری اظهار کرد: در همین راستا یکی از برنامه هایی که برای اجرای طرح آرامش بهاری در جوار بقاع متبرکه سراسر استان اصفهان در نظر گرفته شده است برپایی خیمه های معرفت است که این غرفه ها شامل؛ پاسخگویی به مسائل شرعی، مشاوره خانواده، غرفه ویژه کودکان، ، غرفه های چند رسانه ای و… است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش, ،,

حجت الاسلام رضوی افزود: این خیمه ها در جوار حرم مطهر 71امامزاده عظیم الشان و شاخص استان با همکاری و مشارکت 62 مبلغ اعزامی از شهر مقدس قم و مبلغ بومی استان برپا شده است و این خیمه های معرفت در طول ایام نوروز به زائران و مسافران خدمات متنوع فرهنگی و مذهبی ارائه می کنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان اضافه کرد: همچنین با هدف ایجاد جذابیت برای اجرای برنامه های فرهنگی در جوار بقاع متبرکه بیش از 20 هزار محصول فرهنگی که دارای محتوی اسلامی می باشد توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف این اداره کل تهیه شده است که بین خیمه های معرفت فعال در جوار حرم مطهر بقاع متبرکه سراسر  استان توزیع شده است و این محصولات به عنوان جایزه برنامه های مختلف بین زائران و مسافران و به ویژه رده سنی کودکان که در ویژه برنامه های طرح آرامش بهاری شرکت دارند اهدا می شود.
وی اضافه کرد: هم چنین 9 هزار قلم اقلام فرهنگی در خیمه‌های معرفت همچون کتابچه‌های نقاشی، تقویم ، جورجین ، دفترچه یادداشت ، مازیک ، پازل و بازی‌های فکری در قالب موضوعات متنوعی مانند حجاب، عفاف، نماز و مسائل آموزنده جهت هدیه دهی به رده سنی کودک در خیمه های معرفت این طرح توزیع گردیده است .

,
,
,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه