به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از ساحل گمیشان ، امیرشیر توماج گفت: راه اندازی چندین خانه مسافر با نظارت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از برنامه های خوب سفرهای نوروزی در گمیشان بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ساحل گمیشان,وی افزود: تا پایان پنجمین روز فروردین 15 نفر در طرح خانه مسافر، 168 نفر در تاسیسات اقامتی، 360نفر در اقامت گاه های موقت و 740 نفر نیز در سایر مراکز سطح شهرستان اقامت یافته اند.
,توماج افزود: احداث کمپ راهنمای مسافرین نوروزی در ورودی شهر گمیش تپه و احداث خانه قدیمی در محل پارک کودک این شهر و ایجاد نوروزگاه شهرستان در روستای قرنجیک خواجه خان و راهنمای مسافران به مکان های تفریحی، گردشگری و توریستی شهرستان از برنامه های انجام شده توسط ستاد خدمات سفر بوده است.
,فرماندار گمیشان در پایان گفت: نوروز فرصت مناسبی برای شناساندن ظرفیت های گردشگری، آداب و رسوم شهرستان است و ما از این موقعیت به خوبی استفاده خواهیم کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه