logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئول اردوگاه شهدای مازندران در خرمشهر خبر داد؛

پیش‌بینی پذیرش 19 هزار زائر در اردوگاه شهدای مازندران در خرمشهر

پیش‌بینی پذیرش 19 هزار زائر در اردوگاه شهدای مازندران در خرمشهر
مسئول اردوگاه شهدای مازندران در خرمشهر با اشاره به اینکه از شروع راهیان نور تا 7 فروردین ماه 15 هزار زائر به مناطق عملیاتی جنوب آمدند، گفت: پیش‌بینی می‌شود که تا پایان بازه اعزام راهیان نور 4 هزار زائر نفر دیگر در اردوگاه شهدای مازندران پذیرش شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  سرهنگ عزیزالله قادی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به اینکه از شروع راهیان نور تا 7 فروردین ماه 15 هزار زائر به مناطق عملیاتی جنوب آمدند و در اردوگاه شهدای مازندران در خرمشهر پذیرش شدند که 55 درصد آن را برادران و 45 درصد آن را خواهران تشکیل دادند، اظهار کرد: 40 درصد از زائرین راهیان نور را جوانان و 70 درصد بار اولی هستند که تا کنون به این سفر معنوی اعزام شدند.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود که تا پایان بازه اعزام راهیان نور که دوازدهم فروردین است 3 الی 4 هزار زائر نفر دیگر در اردوگاه شهدای مازندران پذیرش شوند.

مسئول اردوگاه شهدای مازندران در خرمشهر افزود: باتوجه به آمار بدست آمده امسال نسبت به سال 95 ،96 با رشد یک درصدی استقبال کنندگان از زائران راهیان نور مواجه شدیم که این نشان دهنده بصیرت و بینش و آگهی مردم درباره شهید و شهادت است.

این مسئول ادامه داد: با توجه به پذیرش حداکثری زائران در اردوگاه شهدای مازندران، امسال برنامه‌های برجسته فرهنگی نسبت به سال گذشته داشتیم که یکی از آنها حضور شهید خوشنام تازه تفحص شده از منطقه ام الرصاص بود که در میان هزار و 500 زائر مازندرانی با یک مراسم استقبال بی‌نظیر و برنامه‌ای که برای آن درنظر گرفته شد این شهید عزیز را از گمنامی به خوشنامی تبدیل کرده است.

قادی خاطرنشان کرد: برنامه شاخص دیگری که در اردوگاه و در حضور زائران اجرا شد، جشن عقد عروسی چهار نوعروس از شهرهای بهشهر، قائمشهر، نور و فریدونکنار بود.

وی اظهار کرد: از طرفی با توجه به استقبال زوج‌های جوان از این برنامه همان شب 10 نوعروس آمادگی برپایی جشن را داشتند که ما بخشی از این جشن را در تاریخ دوم فروردین در اروندکنار انجام دادیم و با استقبال خوب جوانان برای برگزاری مراسم عروسی‌شان در مناطق عملیاتی مواجه شدیم که در سال‌های آینده پیش‌بینی می شود تا 50 نوعروس، جشن عقد و عروسی را در اردوگاه و منطقه برگزار کنیم.

مسئول اردوگاه شهدای مازندران در خرمشهر افزود: برنامه فرهنگی دیگر ما سینما اردوگاه بود که یک شب در میان برای زائران برنامه زنده تئاتر با محتوای دفاع مقدس و اهداف شوم و پلید داعش در بحث نظام اسلامی و انقلاب اسلامی و کشور عزیزمان ایران داشتیم که با استقبال خوب و عالی زائران روبرو شد.

این مسئول تصریح کرد: علاوه بر برنامه‌های فرهنگی، نشست‌های بصیرتی و دورهم نشینی زائران در فضای اردوگاه برنامه دیگر ما بود که با حضور پرشور جوانان و استقبال کم‌نظیر زائران همراه بود.

قادی گفت: برنامه‌ای دیگری به نام یک شب زندگی به نام سبک شهدایی داشتیم که سعی کردیم سیره شهدا را به نسل سومی و چهارمی‌ها نشان دهیم و برنامه محوری ما احیای هفت تپه بود که تا بحال بیش از 15 هزار زائر از گلستان، گیلان، سمنان و مازندران از یادمان هفت تپه بازدید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه