logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در تعطیلات نوروز انجام شد؛

برپایی خیمه های معرفت به همت اداره اوقاف سمیرم

برپایی خیمه های معرفت به همت اداره اوقاف سمیرم
خیمه های معرفت به همت اداره اوقاف و امور خیریه سمیرم، در بقاع متبرکه و امامزادگان این شهرستان در ایام تعطیلات نوروز باستانی، برپا شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سمیرم خبر؛ امیر ارسلان جباری امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خیمه های معرفت به همت اداره اوقاف و امور خیریه سمیرم، در بقاع متبرکه و امامزادگان این شهرستان در ایام تعطیلات نوروز باستانی، برپا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رییس اداره اوقاف و امور خیریه سمیرم گفت: گروه سنی کودکان و نوجوانان جامعه اصلی هدف این خیمه ها در این تعطیلات است.
امیر ارسلان جباری افزود: پاسخ به سوالات شرعی ویژه خواهران وبرادران وبرپایی ایستگاه صلواتی برای مردم و مسافران نوروزی برنامه ریزی شده است.
وی پایگاه اصلی این طرح را امامزاده ابراهیم علیه السلام شهر سمیرم در جوار گلستان شهدای این شهر عنوان کرد و گفت: برپایی نماز جماعت با توجه به حضور خوب گردشگران در امامزاده از برنامه های دائمی این ایام است.
جباری آسفالت محوطه آستان امامزاده ابراهیم(ع) شهر سمیرم را از جمله برنامه های اصلی انجام شده این اداره عنوان کرد و ادامه داد: هشت غرفه و سوئیت برای اسکان زائران و مسافران نیز احداث شده است.
شهرستان سمیرم با افزون بر 100 هزار جمعیت، دارای 138 مسجد، 85 موقوفه متصرفی و غیر متصرفی، 40 حسینیه، مهدیه، دارالقرآن، دارالعلم و تکیه، 10 امامزاده و پنج مقبره است.
بر این اساس، قرار گرفتن آستان مقدس امامزاده ابراهیم علیه السلام در ورودی شمال شهر سمیرم در جوار گلستان شهدا و شهدای گمنام، زمینه های گردشگر و مسافر پذیری این مکان معنوی و مقدس را بیشتر کرده است.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه