logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه هامون:

حل مشکلات اقتصادی کشور با حمایت از تولید ملی امکان پذیر است

حل مشکلات اقتصادی کشور با حمایت از تولید ملی امکان پذیر است
امام جمعه هامون گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی کشور در حال حاضر حل مشکلات اقتصادی کشور تنها با حمایت از تولید ملی امکان پذیر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین شیخ در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: با توجه به پیام نوروزی و سخنرانی مقام معظم رهبری که در حرم مطهر رضوی(ع) داشتند فرمودند که بنده در شعارهای سال ها معمولا مخاطب را مسئولین قرار می دادم اما امسال مخاطب همه احاد ملت و از جمله مسئولین خواهند بود، مسئله اقتصاد، فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطرح است لکن مسئله اصلی امسال هم مسئله اقتصاد و معیشت مردمی است همه باید تلاش کنند همه باید کار کنند و محور هم عبارت است از تولید ملی یعنی اگر چنان چه تولید ملی را همه ی تعقیب کنند و دنبال گیری کنند.

وی ادامه داد: اگر از تولید ملی حمایت شود به طور حتم بسیاری از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و مسئله اشتغال و سرمایه گذاری و بقیه مسائل حل خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین شیخ تاکید کرد: وقتی محور تولید ملی باشد، آسیب های اجتماعی به میزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه اگر تولید ملی شتاب بگیرد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد، تاکید کرد: مقام معظم رهبری اعلام فرمودند که شعار امسال حمایت از کالای ایرانی است و این فقط مربوط به مسئولین نیست، آحاد ملت همه می توانند در این زمینه کمک کنند و به معنای واقعی کلمه وارد میدان شوند.

امام جمعه هامون در ادامه خطاب به مسئولین خصوصا نمایندگان سیستان عنوان کرد: همه به ویژه مسئولین و خدمت گذاران این مملکت در این سال جدید با خدای متعال و با پیامبر (ص) و ائمه اطهار(ع) و با قرآن کلام الهی در این سال جدید عهد، پیمان و میثاق جدید و جدی ببندیم تا خدمات بیشتری به این مردم انجام دهیم زیرا عمر مسئولیت کم و مسئولیت امانتی است که خداوند متعال بر ما نهاده است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه