logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر معماری اداره کل راه و شهرسازی قزوین:

اجرای نمای رومی در همه شهرهای استان ممنوع شد

اجرای نمای رومی در همه شهرهای استان ممنوع شد
مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی از تایید موضوع ممنوعیت نمادهای رومی در کلیه شهرهای استان توسط شورای فنی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن اسماعیلی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: طی بند یک مصوبات جلسه شورای فنی استان قزوین مورخ مقرر شد بند 4 مصوبات جلسه کمیسیون طرح تفصیلی شهر قزوین (کمیسیون ماده 5) موضوع رعایت ضابطه شماره 714 ابلاغی نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور در جزئیات طراحی، مصالح مصرفی و اجرای نماهای سنگی موسوم به نمای رومی، توسط کارگروه کنترل و نظارت سازمان نظام مهندسی ساختمان، عوامل نظارتی شهرداری‌های استان و کارگروه نظارت شورای فنی استان (حسب مورد) مورد بررسی و کنترل قرار گیرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی در ادامه افزود: سایر ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های مصوب در خصوص پیش آمدگی‌ها، ارتفاع جان پناه، انطباق با معماری ایرانی اسلامی و حد مجاز استفاده از نمای سنگی، در کلیه ساخت و سازهای استان نیز کنترل شده و گزارش آن به شورای فنی استان ارائه شود.

مدیر معماری اداره کل راه و شهرسازی قزوین اذعان کرد: با اخذ این مصوبه از شورای فنی استان و الزام به رعایت مصوبه کمیته سیما و منظر شهری در کل استان، امیدواریم با این همسویی و اتفاق نظر بتوانیم گام های بیشتر و موثری در خصوص ساماندهی و ارتقای سطح کیفی سیما و منظر شهری، ترویج الگوهای معماری بومی و محلی و همچنین ایمنی آن برداریم.
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه