اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری:

موانع حمایت از کالای ایرانی باید رفع شود

موانع حمایت از کالای ایرانی باید رفع شود
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: همه باید تلاش برای تحقق شعار سال جدید را وظیفه دینی و شرعی خود بدانیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام عسگر دیرباز امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ندای ارومیه، اظهار کرد: استفاده از کالای تولید داخلی ماموریتی است که توسط رهبر معظم انقلاب بر دوش ملت ایران و دست‌اندرکاران گذاشته شده است بنابراین هر کس به سهم خود باید در این سمت و سو گام بردارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ارومیه,

وی افزود: مشکلات و چالش‌هایی که برای عمل به شعار سال جدید وجود دارد باید احصا شده و برای مرتفع شدن آنها باید برنامه‌ریزی جدی با استفاده از ظرفیت همه قوا انجام گیرد و برای مسائل موجود باید راه‌حل‌هایی ارائه شده و برطرف شدن آنها با جدیت پیگیری شود.

,

این مسئول با بیان اینکه انتخابات اعضای هیات رییسه مجلس خبرنگان رهبری در اسفند ماه سال گذشته برگزار شد که در راس آنها آیت الله جنتی بوده و امید است با توانمندی هر چه بیشتر نسبت به انجام مسئولیت‌های محوله اقدام کنند، گفت: امسال هم در اجلاس شهریور هم انتخابات اعضای کمیسیون‌ها برگزار خواهد شد که امید است در راستای انجام رساندن رسالت‌های محوله با همه توان تلاش کنند.
وی ادامه داد: با بیان اینکه مسلما اعضای هیات رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرنگان با سران قوا نشست‌هایی برگزار کرده و آسیب‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی موجود را به مسئولان انعکاس می‌دهند بنابراین در لابه‌لای این مسائل موضوع شعار سال و راهکارهای تحقق آن مطرح می‌شود.

,
,

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: مجلس خبرگان حرکت در مسیر بهبود وضعیت اقتصادی کشور را وظیفه خود می‌داند و برای ایفای نقش در این زمینه تلاش می‌کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه