logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برای تامین مسکن جوانان کنگانی چکار کرده ایم؟

برای تامین مسکن جوانان کنگانی چکار کرده ایم؟
در پایان سال گذشته و آغاز سال جدید ،نرخ مسکن (اجاره وخرید، فروش) و زمین مسکونی به شکلی حبابی و کاذبی در کنگان افزایش یافته است جمعیت روبه رشد مهاجر و متقاضیان جوان بومی، میانگین بالایی را در پیگیری بحث نشان می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل کوگانا،در پایان سال گذشته و آغاز سال جدید ،نرخ مسکن (اجاره وخرید، فروش) و زمین مسکونی به شکلی حبابی و کاذبی در کنگان افزایش یافته است جمعیت روبه رشد مهاجر و متقاضیان جوان بومی، میانگین بالایی را در پیگیری بحث نشان می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوگانا،,

و از یک سو عدم تعریف چارچوب و نظارت های هدفمند اصولی در این پروسه باعث شده تا بازار مرتبط در مقایسه با سال های گذشته و شهرستان های همجوار ابعاد نامعقولی پیدا کرده و اعمال کند سرشماری فعلی، با محاسبه متوسط ​​نرخ رشد و بویژه نیازمندی نفوس جوانان دم بخت همه در نحوه سازماندهی بحث مسکن می تواند به عنوان شاخص های تعیین کننده معتبر مورد بازخوانی جدی در قالب یک برنامه ریزی دقیق با نظارت فرمانداری و همکاری اداره مسکن و شهرسازی، شورای شهر، شهرداری و اصناف و... قرار گیرد.

بر اساس موارد فوق، مسکن کنگان از نظر منابع محیطی و مالی تا حد زیادی دچار، اشفتگی، مضایقه و به نوعی غالباً تحت فشار عوامل منبعث از صنعتی شدن منطقه است برای رفع نیازهای کامل مورد با لحاظ رشد جمعیت و بهره گیری از زیر ساخت ها و توسعه اقتصادی ناچاراً با همین شرایط حداقلی باید در این مبحث در زمینه تهیه مسکن برای جوانان در زمان فعلی افزایش یابد.

رشد متقاضیان مسکن با متراکم تر شدن فشردگی ساخت سازها و افزایش حجم خانوادها در قالب تشکیل خانوارهای جدید این موضوع را همراه با افزایش جمعیت، به ویژه در تغییر بافت جمعیت به نیازهای آموزشی، فرهنگی، مراقبت های بهداشتی وسرانه درامد، در آینده چند برابر می کند و چگونگی ارزیابی بازار مسکن و تامین آن را با طراحی و توسعه فیزیکی و عمرانی شهر در محدوده و حتی حریم آن به چالش طلبیده است.

جانمایی یک قطعه زمین چند هکتاری با ایجاد شرکت تعاونی مسکن و یا واگذاری قطعات تفکیکی ارزان قیمت به متقاضیان فاقد مسکن و جوانان جویای خانه در این مسیر کمک و مساعدت ماندگاری به بهترشدن آینده آنان و خوشبینی در ایجاد زندگی مستقل شان خواهد بود.

,
,
,
,
,
,
,

در واقع کنگان نیاز فوری به اتخاذ راهبردهای سریع کوتاه مدت دارد که بتواند جوابگوی نیازمندی مسکن جوانانی باشد که با نرخ های مسکن فعلی هیچگاه صاحب خانه نخواهند شد و مسئولین توانایی جلوگیری از گسترش مشکلات بیشتر را در این موضوع دارند زیرا در بسیج منابع و افکار لازم در این حیطه آنها هستند که تصمیم ساز خواهند بود.

,

برای بسیاری از شهرها، بحران مسکن کانون مهمی از بحث های جامعه و جوانان است که برخی مسئولین بر آن توجه خاصی داشته اند لذا می طلبد که در آغاز سال 97 برای این معضل از جوانب مختلف و متفاوت تدابیری اختصاصی اندیشیده شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه