logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه پیشوا:

مجموعه‌های فرهنگی نسبت به ایجاد شادی حلال مردم ضعیف عمل کردند

مجموعه‌های فرهنگی نسبت به ایجاد شادی حلال مردم ضعیف عمل کردند
امام جمعه پیشوا گفت: اعیاد زیادی را پیش‌رو داریم و حتی یک بنر تبریک در سطح شهر وجود ندارد ، این انتقاد به مجموعه دلسوز و انقلابی هنرمندان پیشوا وارد است که نسبت به ایجاد شادی حلال در بین مردم ضعیف عمل کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از ندای پیشوا؛ حجت الاسلام والمسلمین روح الله باقری شامگاه سه‌شنبه در مراسم سالگرد عروج سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی همچنین تقدیر از عوامل اجرایی نمایش نامه کاروان خورشید اسیران عشق که عصر امروز در سالن ولایت اداره آموزش و پرورش برگزار شد ،اظهار داشت: تئاتر فاخر و ارزشمندی مانند کاروان خورشید اسیران عشق بسیار تاثیر گذار در جامعه امروزی پیشوا بود که از طلبه حوزوی تا بازاری در آن ایفای نقش نمودند.

وی افزود:برنامه های فرهنگی نباید منحصر به یک مناسبت یا موقعیت خاص باشد ،متاسفانه در شهر پیشوا آن طور که برای عزاداری و سینه زنی و روضه خوانی ارزش قائل می شویم متاسفانه نسبت به مجالس شادی اهل بیت اهمیتی نمی دهیم.

امام جمعه شهرستان پیشوا با انتقاد نسبت مسئولان فرهنگی برای برپایی اعیاد مذهبی گفت:اعیاد زیادی را پیش رو داریم و حتی یک بنر تبریک در سطح شهر وجود ندارد ، این انتقاد به مجموعه دلسوز و انقلابی هنرمندان پیشوا وارد است که نسبت به ایجاد شادی حلال در بین مردم ضعیف عمل کرده اند.
وی تاکید کرد:این مسئله واقعا جدی است ،مردم ما نیاز به شادی دارند و ما خلا ها را پر نمیکنیم ،حتی ائمه معصومین دستور دادند در شادی ما شاد باشید و این دستور اخلاقی است.

حجت الاسلام باقری در ادامه اظهار کرد:متاسفانه مجموعه ادارات شهرستان هر کدام برای خودش کار میکندو این باعث عقب ماندگی پیشوا شده است،ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی ،اوقاف،آستانه،سپاه،آموزش و پرورش و دانشگاهها و نهادها کنار هم و با کار تشکیلاتی تلاش کنند تا یک مجموعه فاخر ارزشی تولید کنند.

امام جمعه پیشوا در خصوص برگزاری جشنواره موسیقی فجر در پیشوا و عدم اجرای موسیقی انقلابی در این جشنواره گفت:مگر ما موسیقی انقلاب و کارهای ارزشی انقلابی و تئاتر انقلابی نداریم که نیروهای مثبت و انقلابی این کار را دست نگرفتند ، اگر موسیقی انقلابی نباشد باید کنار گذاشته شود.
وی افزود:یک فیلم انقلابی فاخر مانند به وقت شام که در سینمای پیشوا در حال اکران است با استقبال بی نظیر مردم شهرستان مواجه شد چه بسا از چندین سخنرانی و مراسم تاثیرگذارتر بود.

حجت الاسلام باقری در پایان گفت:خوشبختانه در هر زمینه ای در پیشوا جوانان مستعد وجود دارد که نیاز جدی به حمایت مسئولان دارند ، ظرفیت لازم برای پیشرفت و حرکت رو به جلو برای انجام کار فرهنگی در پیشوا وجود دارد تا بتوانیم بهتر از قبل کار کنیم و در کنار هم قدم های خوبی برای هنر انقلاب اسلامی بر داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای پیشوا, ندای پیشوا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه