logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سریالی جذاب و پرمخاطب؛

نبود رد پای مدافعان حرم ایرانی در پایتخت۵

نبود رد پای مدافعان حرم ایرانی در پایتخت۵
همه ما ایرانیان چند ساعت از تعطیلات نوروزی را برای دیدن این سریال گذراندیم؛ ولی نامی از قهرمانان واقعی معاصر ایران در آن ندیدیم و نشنیدیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ پای قهرمانان پایتخت5 به سوریه باز شد و به انصاف بگویم ویرانی ها و نابسامانی های جنگ در سوریه را به خوبی به مردم نشان داد. در این سریال که با موضوع طنز اجتماعی در تعطیلات نوروزی پخش شد برای لحظاتی دختران نوجوان (حوری های ایرانی) و مادران سرزمینمان را در چنگال چند دیو داعشی دیدیم. وحشت و اضطراب پدر ایرانی که در چند قدمی اش دختران، همسر و خواهرش را در اسارت می دید، مشاهده شد؛ اما هیچ صحبتی از شهدای مدافع حرم و سربازان مبارز سرزمینمان نشنیدیم و جای افسوس دارد در پایان قهرمانان فیلم با بالگرد سوری نجات پیدا می کنند و جای خالی نیروهای ایرانی در سوریه برای مخاطب تبدیل به یک سوال می شود. در حقیقت در این سریال چند قسمتی هیچ نامی از مدافعان حرم شنیده نشد و گویا فیلم ساز از ابتدا نیتی برای این کار نداشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

همه ما ایرانیان چندین ساعت از تعطیلات نوروزی را برای دیدن این سریال گذراندیم ولی نامی از قهرمانان واقعی معاصر ایران در آن ندیدیم و نشنیدیم.

,

ای کاش موضع اصلی فیلم سازانمان به درستی مشخص می شد که آیا از فیلم سازی به دنبال نان هستند یا نام؟ این نکته را نباید از یاد برد که به دنبال هرچه هستند به باورهای مخاطبانشان هم توجه کنند. قهرمان سازی و قهرمان پروری کار فیلم ساز است وی رسالت اصلی اش که نشان دادن حقیقت است نیز نباید فراموش شود. با دیدن این صحنه ها همه ما به این فکر فرو رفتیم که اگر داستان سریال پایتخت حقیقت داشت و هموطنانمان در سوریه و در چنگال نیروهای داعشی اسیر بودند دلاوران مدافع حرم برای دفاع از حریم این خانواده ها از جان خود می گذشتند همانگونه که در باورهایشان جانفشانی برای ناموس وطن مهمترین اولویت است. آنان که رفتند و جان دادند تا داعش برای ما فقط یک فیلم باشد نه یک واقعیت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه