logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل کمیته امداد استان:

شعار "یتیم بدون مسکن" در قزوین تاپایان سال محقق می‌شود

شعار "یتیم بدون مسکن" در قزوین تاپایان سال محقق می‌شود
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت:برنامه ریزی برای تحقق شعار "یتیم بدون مسکن نداشته باشیم" را از سال 96 آغاز کردیم و تا پایان سال جاری در سطح استان ما یتیم بدون مسکن نخواهیم داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید مومنی در گفت‌وگو با  صبح قزوین بیان کرد: در آستانه شب عید یک و نیم میلیارد تومان بن کارت با کمک خیرین تحویل مددجویان شد و این اقدام نتیجه اعتماد عموم مردم به این نهاد بود و در ادامه این حرکت همراهی مردم استان را در جشن نیکوکاری نیز شاهد بودیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی موضوع مسکن را یکی از مسائل جدی در رفع نیازهای زندگی مددجویان دانست و اظهارکرد: برنامه ریزی برای تحقق شعار "یتیم بدون مسکن نداشته باشیم" را از سال 96 آغاز کردیم و تا پایان سال جاری در سطح استان ما یتیم بدون مسکن نخواهیم داشت و در شهر اقبالیه که یکی از نقاط محروم استان است این شعار را محقق کردیم. 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین با اعلام اینکه درسال گذشته 425 واحد مسکونی تحویل مددجویان شد، گفت: برای خرید این تعداد واحد مسکن نزدیک به 130 میلیارد ریال از محل کمک‌های خیرین و مردم نوعدوست و اعتبارات این نهاد هزینه شده است. 

وی یادآورشد: سال گذشته یکی از برنامه‌های جدی کمیته امداد همکاری با موسسات و خیریه‌ها بوده تا بتوانیم خدمات شفاف، منظم و یکپارچه را برای ارتقای وضعیت نیازمندان داشته باشیم.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه