logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حاج رضایی: موافق ماندن کی‌روش هستم ولی نه به هر قیمتی/ چندسال است خیر ندیده‌ایم!

حاج رضایی: موافق ماندن کی‌روش هستم ولی نه به هر قیمتی/ چندسال است خیر ندیده‌ایم!
کارشناس فوتبال ایران می‌گوید موافق تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی است ولی نه به هر قیمتی. حاج رضایی همچنین می‌گوید اگر فوتبال ایران ضرر کند بهتر از این است که غرور ملت جریحه‌دار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناامیر حاج رضایی در گفتگو با مهر، درباره رفتن کارلوس کی‌روش از ایران و ابهام در تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی فوتبال با بیان مطالب فوق اظهار کرد: اول از همه باید بگویم اطلاعات من در این زمینه رسانه‌ای است و به هیچ ارگانی نزدیک نیستم که اطلاعاتم شفاف باشد. آنچه که مطرح می‌شود متناقض است. از یک طرف می‌گویند که تمدید قرارداد کی‌روش مغایر منافع ملی است و سرمربی تیم ملی نباید در امور دیگر دخالت کند؛ از سوی دیگر کی‌روش می‌گوید چیز اضافی نمی‌خواهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

, ,

وی افزود: به شخصه موافق تمدید قرارداد کی‌روش هستم ولی نه به هر قیمتی. آن بخش از قرارداد که زیاده خواهی است و رقم بالایی مطالبه می‌شود را نمی‌پسندم. به طور کلی قرارداد یکطرفه و تحمیلی را رد می‌کنم. باز هم تاکید می‌کنم که اطلاعاتم رسانه‌ای است و به صورت شفاف و دقیق در جریان موضوع نیستم.

,

کارشناس فوتبال ایران همچنین تصریح کرد: با توجه به نزدیک بودن به مسابقات جام ملت‌ها دوست دارم کی‌روش با یک قرارداد معقول به کارش ادامه بدهد. من خواستار ادامه همکاری با کی‌روش هستم ولی بر اساس همان فرضیاتی که گفتم اگر این تمدید قرارداد بوی تحمیل بدهد درست نیست. اگر فوتبال ما ضرر کند بهتر از این است که غرور ملت جریحه دار شود و یک قرارداد تحمیلی صورت بگیرد.

,

حاج رضایی اظهار کرد: ما که چند سالی است همه کاری در فوتبال کردیم و خیر ندیدیم. خیلی وقت است در آسیا به عنوان قهرمانی نرسیده‌ایم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه