logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرمانداری بهارستان:

واحدهای تولیدی بهارستان از تسهیلات 34 میلیاردی برخوردار می شوند/ عملکرد اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری بهارستان مناسب است

واحدهای تولیدی بهارستان از تسهیلات 34 میلیاردی برخوردار می شوند/ عملکرد اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری بهارستان مناسب است
معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرمانداری بهارستان گفت: درپی تشکیل جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری بهارستان، طرح اعطای تسهیلات 34 میلیارد ریالی به واحدهای تولیدی شهرستا مصوب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیف‌الله علامی معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرمانداری شهرستان بهارستان در گفت‌وگو باخبرنگار بهارستانه با اشاره به برگزاری دومین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری بهارستان، بیان داشت: دولت در حوزه اشتغال و همچنین پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی برنامه‌ریزی مناسب و کارشناسانه‌ای انجام داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,
وی با ابراز رضایت از عملکرد دستگاه‌های اجرایی و متولیان امر در بحث اشتغال‌زایی، تبیین کرد: گرچه اقدامات صورت گرفته رضایت بخش و قابل قبول بوده است اما می بایست تلاش شود تا تعهدات شهرستان بهارستان در خصوص طرح‌ها و بسته‌های رونق اقتصادی دولت عملی گردد.
,
 
,
علامی در ادامه با بیان اینکه تصمیمات موثر و خوبی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان گرفته شده است، عنوان داشت: تصویب طرح اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی بهارستان به مبلغ ۳۴ میلیارد ریال از جمله این تصمیمات بود، که امری بسیار حائز اهمیت می باشد.
,
 
,
وی همچنین در رابطه با دیگر جزئیات برگزاری این جلسه، تشریح کرد: هشت طرح تولید در حوزه‌های پوشاک، صنایع چوبی و فلزی و ... بررسی شد که در نتیجه تسهیلات مصوب شده  به جهت طی مراحل قانونی به کمیته اشتغال و سرمایه‌گذاری استان تهران معرفی شد.

معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرمانداری شهرستان بهارستان درپایان باتوجه به لزوم همکاری صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی با کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان، خاطرنشان کرد: از کلیه صاحبان صنایع و صاحبان تولیدی می خواهم تا با مراجعه به سامانه کارا و تکمیل فرایند ثبت نام نسبت به ارائه طرح‌های خود اقدام کنند، چراکه با ارائه طرح‌های قابل قبول باعث ایجاد زمینه پیشرفت در کارهای خود می شوند.
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه