logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سرپرست هیات تکواندو مازندران خبر داد

اعزام 7 تکواندو کار مازندرانی به مسابقات قهرمانی آسیایی

اعزام 7 تکواندو کار مازندرانی به مسابقات قهرمانی آسیایی
سرپرست هیات تکواندو مازندران گفت: 7 تکواندوکار این استان با قرار گرفتن در ترکیب نهایی تیم٬های ملی به مسابقات قهرمانی آسیا در کشور ویتنام و جام فدراسیون جهانی در ازبکستان اعزام می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، حسین بریمانی اظهار کرد: فرزان عاشورزاده در وزن 58 کیلوگرم و زهرا پوراسماعیل در وزن 73کیلوگرم دو هوگوپوش مازندرانی هستند که به همراه هدایت آریانفر در بخش پومسه و احمد نریمانی در وزن 75 کیلوگرم در ترکیب اصلی تیم پاراتکواندو ایران قرار گرفتند.

مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا از سوم خرداد ماه در رشته پومسه و از پنجم خرداد ماه در رشته ' کیوروگی ' زنان و مردان با حضور برترین های این رشته ورزشی در شهر هوشیمینه ویتنام برگزار می شود.

سرپرست هیات تکواندو مازندران همچنین گفت که حمیدرضا هادیان در وزن 58 کیلوگرم ، سروش احمدی در وزن 63 کیلوگرم و احمد محمدی در وزن 87 کیلوگرم در بخش کیوروگی در این مسابقات حضور دارند.

بریمانی افزود : این سه تکواندوکار که سال گذشته در جریان نخستین دوره مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی تکواندو که به میزبانی ازبکستان برگزار شد ، صاحب نشان طلا شده بودند ، امسال نیز در بخش کیوروگی قهرمانی آسیا در ویتنام به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

وی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: در دوره قبل مسابقات آسیایی ابوالفضل یعقوبی ، هدایت آریانفر ، مصطفی سیدی و احمد نریمانی چهار نماینده مازندران به همراه تیم ملی تکواندو حضور داشتند که موفق به کسب چهار نشان نقره از این مسابقات شده بودند.

تکواندو مازندران در سال های اخیر همواره یکی از مدعیان اصلی در رده های سنی مسابقات قهرمانی کشور و نیز تیم های ملی در مسابقات برون مرزی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه