اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نماینده سابق شرق گلستان اقدام به انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس را محکوم کرد

نماینده سابق شرق گلستان اقدام به انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس را محکوم کرد
نماینده سابق شرق گلستان با ارسال بیانیه ای اقدام آمریکا در انتقال سفارت خود به بیت المقدس را محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، در متن بیانیه آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله, خبر,

بِسْم الله الرحمن الرحیم

,


اقدام قبیحانه و غیرقانونی و گستاخانه رژیم جنایتکار آمریکا در انتقال سفارت به بیت المقدس و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی که جسارت به قبله اول مسلمین و امت اسلام است نه تنها به تحکیم بنیانهای توخالی و پوشالی رژیم صهیونیستی و تضمین امنیت این رژیم منجر نخواهد شد بلکه موج جدیدی از مبارزه علیه آمریکا و خشم و نفرت علیه حامیان این حرکت وقیحانه را فراتر از منطقه رقم خواهد زِد. این اقدام شیطانی که بدون توجه به مخالفتهای جهانی صورت پذیرفته است. مرحله ای نوین از شکل گیری بحرانها و تنشهای منطقه ای علیه راهبردهای کأخ سفید را به بار می آورد و در. عین حال شکل گیری کابوسی است که صهیونیستها برای فرار از آن راهی جز زندگی در پناهگاهها نخواهند داشت. 
بی تردید حمایت جدید مقاومت اسلامی و ملتهای حق طلب آزادی خواه و ظلم ستیز از ملت فلسطین و رزمندگان انتفاضهوارد ابعاد گسترده تری خواهد شد. و بفرموده مقام معظم رهبری" به توفیق الهی و به إذن الله تعالی فلسطین عزیز از دست دشمنان خلاص خواهد شد " و آنچه آینده سرزمین مقدس فلسطین است اخراج قطعی اشغالگران و مجازات حتمی حامیان منطقه ای و فرامنطقه ای آنان به ویژه سردمداران کاخ سفید است. 
اینجانب ضمن محکومیت شدید اقدام حماقت آمیزآمریکا در انتقال سفارت خود به بیت المقدس و تقبیح شدید همزمان صهیونیستها در به شهادت رساندن و زخمی کردن حدود ٣٠٠٠ تن از مردان و زنان و کودکان بی گناه فلسطین در نوار غزه در روز نکبت و هفتادمین سال اشغال فلسطین تأکید می کنم بی تردید جنایت صهیونیستها که با چراغ سبز آمریکا صورت گرفته است هر چند یک اتفاق نکبت بار و مصیبت بزرگ در روز نکبت است. اما این اقدام باعث تعمیق هرچه بیشتر وحدت مسلمانان خواهد شد و شرایطی فراهم خواهد کرد که امت اسلامی و رزمندگان فلسطین پاسخ گستاخی به مقدسات مسلمین و اولین قبله آنان را در دستور کار قرار دهند و تحقق وعده بر چیده شدن طومان اشغالگران را سرعت بیشتری ببخشند و همانطوریکه رهبری عزیز فرمودند"بیت المقدس پایتخت فلسطین است و آمریکا و اذناب آمریکا و کوچکتر از آمریکا و بزرگ تَر از آمریکا هم در قبال حقیقت و سنت الهی در مورد فلسطین هیچ غلطی نمی توانند بکنند". 
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
رجبی - نماینده سابق شرق استان در مجلس شورای اسلامی

,
,
,
,
,
,

۳۱ / ٢ / ٩٧

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه