logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس پلیس راه مازندران اعلام کرد

اعمال محدودیت‌های ترافیکی از فردا در مازندران

اعمال محدودیت‌های ترافیکی از فردا در مازندران
رئیس پلیس راه مازندران گفت: محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته از ظهر فردا آغاز می‌شود که درصورت بروز ترافیک محدودیت یک‌طرفه شدن محور کندوان اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علیرضا قدمی ظهر امروز درباره وضعیت محورهای مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: درحال حاضر تردد عادی و روان خودروها در محورهای مازندران جریان دارد.

وی ادامه داد: از لحاظ جوی نیز محورهای مازندران به‌صورت ابری است.

رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته از ظهر فردا آغاز می‌شود، اضافه کرد: هفته جاری محدودیتی برای تردد تریلی در محور سوادکوه نداریم.

این مسؤول با اشاره به ممنوع بودن تردد تمامی کامیون و کامیونت‌ها از ساعت 12 تا 24 روز چهارشنبه و از ساعت هشت تا 24 روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری، تصریح کرد: درصورت بروز ترافیک محدودیت یک‌طرفه شدن محور کندوان اجرا می‌شود.

قدمی با اعلام اینکه انسداد شبانه محور کندوان تا هشتم خرداد ماه ادامه دارد، افزود: این محدودیت از 19 تا 22 خرداد مسدود خواهد بود.

وی گفت: این محدودیت از ساعت 21 تا پنج بامداد روزهای شنبه، یک‌شنبه، دوشنبه و سه‌شنبه در محدوده مرزن‌آباد محور کندوان اعمال می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران در پایان گفت: در زمان اعلام انسداد شبانه در محور کندوان، تردد از محورهای هراز و سوادکوه به‌عنوان محورهای جایگزین امکان‌پذیر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه