به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، تقلای اصلاحطلبان برای رای آوردن مجدد احمد مسجد جامعی در انتخابات ریاست شورای شهر تهران، به اوج خود رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
خبرگزاری اصلاح طلب ایسکانیوز که به تازگی فعالیت خود را شروع کرده در مطلبی خبر داد که علی صابری که شب گذشته تصادف کرده بود با آمبولانس به شورای شهر آمد تا در انتخابات امروز شرکت کند.
علی صابری عضو اصلاحطلب شورای شهر با لباس بیمارستان و روی ویلچر به جلسه آمده و پتویی دور او پیچیده و گردنش را آتل بستهاند!
,
,
,

, ,

, ,
اوضاع صابری به گونهای غیرپایدار است که به گفته این خبرگزاری اصلاحطلب، نیروهای اورژانس هم در صحن علنی شورا حضور دارند!
جهان نیوز نوشت ، علی صابری از فهرست اصلاحطلبان و به عنوان یکی از اعضای علیالبدل پس از جدایی مفتح و سلطانیفر به شورای شهر ره یافت و بارها در گفتکگوهایی که انجام داده خود را متعهد تشکیلاتی اصلاحطلبان عنوان کرده است.
,
,
انتهای پیام/ط
]
ارسال دیدگاه