اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر کمیته امداد امام (ره)پارس آباد؛

نوعروسان تحت پوشش کمیته‌ امداد آموزش دیدند

نوعروسان تحت پوشش کمیته‌ امداد آموزش دیدند
مدیر کمیته‌ی امداد شهرستان پارس آباد از برگزاری کارگاه آموزشی برای 29 نفر از نوعروسان تحت پوشش این نهاد در مرداد ماه سالجاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ارس تبار از اردبیل، صمد کریمی با ظهر امروز درگفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه این کارگاه آموزشی به مدت 14 ساعت و در طول 3 روز برای نوعروسان برگزار شده است، گفت: این کارگاه آموزشی با مشارکت و همکاری مرکز بهداشت شهرستان پارس آباد برگزار شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ارس تبار,

وی افزود: کمیته‌ امداد به ‌منظور افزایش مهارت ‌های زندگی و شناخت متقابل زوجین و کاهش آسیب‌ های اجتماعی، قبل از پرداخت کمک هزینه‌ی تأمین جهیزیه، کارگاه های متعدد آموزشی برگزار می کند.

مدیر کمیته امداد شهرستان پارس آباد با اشاره به اینکه یکی از برنامه های کمیته امداد امام خمینی(ره) کمک به امر ازدواج فرزندان خانواده های تحت حمایت است گفت: مباحث دینی، اعتقادی، روانی، رفتاری، بهداشتی، فرهنگی، اجتماعی، مشاور دینی، مشاور خانواده و... از جمله موضوعاتی است که در قالب کارگاه آموزشی برای نوعروسان مطرح شده است.

مدیر کمیته‌ی امداد شهرستان پارس آباد در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: کمیته‌ امداد در راستای تحکیم بنیان خانواده و ترویج سبک زندگی دینی، دوره های آموزشی متعددی را برای مددجویان برگزار می کند.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه