اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون امور عمرانی استاندار زنجان:

محدودیتی برای اجرای برنامه های گردشگری ایجاد نشود/ ضرورت توجه به گردش مالی و اقتصادی جشنواره ها

محدودیتی برای اجرای برنامه های گردشگری ایجاد نشود/ ضرورت توجه به گردش مالی و اقتصادی جشنواره ها
معاون امور عمرانی استاندار زنجان گفت:ضروری است برای دوری از مشکلات در اجرای برنامه های استان از جمله برنامه های گردشگری محدودیتی ایجاد نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا،مهرداد سلطانی در کارگروه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، اظهار داشت: برخی محدودیت ها در اجرای برنامه ها قابل توجیه است اما با توجه به وجود مشکلات بسیار در داخل و تحریم و فشارها نباید دچار خود تحریمی شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا, مهرداد سلطانی در کارگروه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، اظهار داشت: برخی محدودیت ها در اجرای برنامه ها قابل توجیه است اما با توجه به وجود مشکلات بسیار در داخل و تحریم و فشارها نباید دچار خود تحریمی شویم.,

وی افزود: باید در برنامه های گردشگری به موضوعات مختلف از جمله اقتصاد، کمال انسان توجه شده و محدودیت هایی که نیاز نیست به اجرای برنامه ها تحمیل نشود.

,

این مسئول برضرورت استفاده از ظرفیت های گردشگری استان زنجان تاکید کرد و گفت: دستگاه های اجرایی در برنامه های گردشگری حضور فعالی داشته باشند.

,

معاون امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه جدول خوبی از برگزاری جشنواره های استان زنجان ارائه شد،افزود: برگزاری این جشنواره ها باید برای ارائه دهنده و گیرنده خدمات گردشگری انتفاع داشته باشد.

,

سلطانی برضرورت توجه به گردش مالی و اقتصادی جشنواره ها تاکید کرد و بیان داشت: باید مقایسه ای از جشنواره ها در این زمینه انجام شود.

,

وی با اشاره به برگزاری استارت آپ در زنجان خاطرنشان کرد: کارکرد استارت آپ ها علمی و دانش بنیان است که باید راهکارهای نوین را برای گردشگری دنبال کنیم.  

,

این مسئول برضرورت حمایت های مالی و فکری در خصوص راه اندازی خانه های بوم گردی، افزود: باید به دنبال کیفیت بخشی به خانه های بوم گردی شد.

,

معاون امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه فرودگاه در حوزه حمل و نقل و سازمان میراث فرهنگی نیز به دنبال توسعه گردشگری است،افزود: اگر چه ارتباط نزدیکی بین این دو وجود دارد اما کارکردها متفاوت است.

,

سلطانی توسعه گردشگری هوایی را ضروری دانست و گفت: باید وظایف هر حوزه که می تواند از حوزه دیگر کمک بگیرد،تشریح شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه