logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در گفت‌وگو با دانا عنوان شد:

بازدید "هیئت‌تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز" از مبادی رسمی ورود کالا به کشور/ بیش از 6 هزار خودرو پس از بسته شدن زمان ثبت سفارش‌ها، وارد کشور شده است!

بازدید "هیئت‌تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز" از مبادی رسمی ورود کالا به کشور/ بیش از 6 هزار خودرو پس از بسته شدن زمان ثبت سفارش‌ها، وارد کشور شده است!
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین تخلفی که در روند تحقیق و تفحص با آن برخورد کرده ایم مربوط به کم‌اظهاری‌ها و بداظهاری‌ها است، تصریح کرد: تا یک‌ماه آینده گزارش هیئت‌تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تدوین و در صحن علنی مجلس قرائت می شود.
[

احمد انارکی محمدی، رئیس هیئت‌تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به آخرین وضعیت این تحقیق و تفحص، گفت: اعضای هیئت تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بازدید‌های میدانی از مبادی ورودی کالاها به کشور داشتند و اخیراً نیز از مرز بازرگان در ماکو و بندر رجایی در بندرعباس بازدید کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده اعضای هیئت تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در روزهای آینده با سفر به کرمانشاه،کردستان و همچنین خوزستان از مرزهای غرب و جنوب کشور بازدید می‌کنند.

,

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین تخلفی که در روند تحقیق و تفحص با آن برخورد کرده ایم مربوط به کم‌اظهاری‌ها و بداظهاری‌ها است، تصریح کرد: تا یک‌ماه آینده گزارش هیئت‌تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تدوین و در صحن علنی مجلس قرائت می شود.

,

انارکی محمدی از ورود این هیئت به بحث تخلف در واردات خودرو خبر داد و گفت: طی‌ نامه‌نگاری‌هایی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک درخواست شده توضیحات لازم در این زمینه را ارائه کنند.

,

وی با بیان اینکه گفته شده بیش از 6 هزار خودرو پس از بسته شده زمان ثبت سفارش‌ها، وارد کشور شده است، ادامه داد: ثبت سفارش این خودروها نشان می‌دهد که تخلفی در این زمینه انجام شده و باید مسئولان گمرک و وزارت صنعت و معدن و تجارت پاسخگو باشند.

,

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: باید مشخص شود که این خودروها چگونه وارد کشور شدند و چه‌کسانی پشت این قضیه قرار دارند.

,

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: برخی از خودروهایی که ثبت سفارش شدند در حال حاضر در گمرک متوقف شده‌ و اجازه ترخیص به آنها داده نمی‌شود.

,

انارکی محمدی افزود: مسئولان ذی‌ربط باید به‌صورت مکتوب پاسخ‌های خود را به هیئت تحقیق و تفحص ارائه کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه