logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین خبرداد:

رشد 3برابری اطعام نیازمندان قزوین در ماه مبارک رمضان

رشد 3برابری اطعام نیازمندان قزوین در ماه مبارک رمضان
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: علیرغم مشکلات اقتصادی، نیت‌های پاک و برآمده از برکت الهی موجب شد با اختصاص 105 هزار پرس برای اطعام نیازمندان در ماه رمضان، رشد سه برابری را شاهد هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ مدیرکل کمیته امداد استان قزوین ظهر امروز(سه شنبه) در نشست هماهنگی برای احداث واحدهای مسکونی نیازمندان زلزله زده کرمانشاهی به تشریح عملکرد این نهاد در ایام ماه مبارک رمضان پرداخت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


مجید مؤمنی، با تقدیر از تلاش امدادگران برای خدمت به مردم بیان کرد: شاید مشکلاتی در زندگی مردم پیش بیاید، شاید در جامعه شاهد برخی مسائل باشیم ولی مردم ما هیچ گاه تحت تأثیر این مسائل از اعتقادات خود دور نمی‌شوند. 

وی ادامه داد: علیرغم مشکلات اقتصادی، نیت‌های پاک و برآمده از برکت الهی موجب شد تا مردم در استمرار اعتماد به خدمتگزاران خود کمک‌های خود را به نیازمندان از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) استمرار دهند به طوری که با 105 هزار پرس اطعام نیازمندان، رشد سه برابری را شاهد هستیم. 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین مبارزه با فقر را مستلزم رویکرد برنامه ریزی کوتاه و بلند مدت دانست و گفت: خدمات کمیته امداد امام (ره) نیز با این دو رویکرد صورت می‌گیرد در خدمات کوتاه مدت، بازتوانی و در خدمات بلند مدت توانمندسازی مددجویان تحت حمایت را پیگیری می‌کنیم. 

وی افزود: هم اکنوندر کشور و از جمله استان قزوین فقر مطلق نداریم ولی مشکل این است که وقتی فردی دچار مشکل شدید در تأمین نیاز معیشتی می‌شود؛ این تنگنای اقتصادی در بخش‌های فرهنگی و اجتماعی زندگی او نیز تأثیرگذاری دارد. 

مؤمنی عنوان کرد: با توجه به تأثیرگذاری‌های فرهنگی و اجتماعی فقر، کمیته امداد امام (ره) تلاش می‌کند تا در گام نخست با بازتوانی مددجویان بستر لازم را برای توانمندسازی مددجویان فراهم کند. 

وی با اشاره به جمع آوری کمک برای زلزله زدگان کرمانشاه ابراز کرد: کمک‌های مردمی برای زلزله زدگان کرمانشاه میان زلزله زدگان توزیع شد و هم اکنون در حال برنامه ریزی برای هزینه کرد کمک‌های مردمی در بخش ساخت مسکن هستیم. 

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین یادآورشد: در حال برنامه ریزی هستیم تا ساخت مسکن مددجویان زلزله زده کرمانشاه را با حداکثر کمک‌های مردمی، خیران و منابع داخلی کمیته امداد اجرا کنیم. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه